召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
我反而覺得天堂鳥可以搵個更好
咪又係藍絲
又關事?
無咁癲嘅藍絲囉咁
我只係覺得南瓜成日厭佢
佢條件都唔差呀
有必要日日俾人公審咩
好柒
一影video就現晒形
唔會買la mer
你覺得Tyrese屋企冇翻咁上下錢佢會睇得上眼咩
雖然係奀星 但間唔使都叫有得上下報比人叫有米大波Youtuber 又有得比佢扮girl boss女強人
之前啲仔何澤堯飛機佬澳洲佬英國醫生係就係有錢 但全部一係樣衰 一係就當佢sp咁玩鳩佢
乜原來佢有過咁多任
我以為何澤堯初戀之後就天堂鳥
所以嗰陣時佢先癲咗
騎師個樣真係唔多得
Tyrese 點都俾宣媒叫做翻版朴寶劍呀

不過朴寶劍靚仔十萬倍
見到suenn話個女母語係英文覺得好好笑
佢同佢老公都唔係native英文既人,工人姐姐講得幾好都唔會係母語英文既level
由唔係母語英文既人黎教一個小朋友母語做英文,點諗都覺得有啲奇怪

唔係話唔可以教英文,但到時小朋友英文又唔係真母語level, 中文又唔叻,兩樣半桶水感覺仲衰
咁你要追翻pkj啲獨立post啦
何澤堯唔係佢初戀 佢之前仲有個外國讀書嘅男朋友
飛機佬應該係之前有絲打喺街撞過嗰個 佢有一排成日#feygeylo又share人哋喺cockpit啲相當正自己女主人咁 又係畫埋啲畫暗串條仔掛住打機唔理佢
澳洲佬就係佢有一排好多片都係同澳洲有關 最記得係試食澳洲零食 同埋個bg多咗隻樹熊公仔同成日用樹熊emoji
仲柒過佩儀街訪嗰對抖陰情侶
唔知點解佢次次淡妝/素顏我都諗起女大J
佢咁麻煩邊個同佢認真
睇唔透啲人乜都放上網
鬧交又要喺ig公審另一半
幼稚到
邊個嚟 睇唔到邊個⋯
淘寶買followers好鬼平,好似十幾蚊人仔都有幾百個?
利伸:以前比朋友玩過,9秒9轉private就fol唔到
kru都唔好得去邊
全部都有個負評H比你好
就係喺佢唔好得去邊嘅情況底下狗妹仲撚貴
張欣欣
以前啲片真係好好睇 希望佢只係收埋左 無del到以前睇西面症 真係睇到好投入跟花師奶食譜好創新,好睇!

衣家無晒lu,衣家啲片見到標題,thumbnail都無動力撳入去睇
佢啲followers係買翻嚟
韓國系列同扮mk妹/abc都好正
佢轉咗風格之後我都unsubscribe咗
佢啲views都大不如前
以前好鳩好放
真心好似頂!

條仔回應咗
條女又del 咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞