召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
唔明點解串串貢、口沒遮攔就叫「真性情」
佢做節目有時係ok
反應快識暖場
但性格真係搞唔掂
某程度上同193好相似
唔係幫serco 但佢哋好似冇實體店㗎喎
唔係係葵涌咩?疫情前好似有得上去攞貨 有無得試衫我就唔知啦
自大格

嘩屌 夜晚晚碌ig 真係俾吻華嚇撚死
好支那村姑feel
我記得之前都無得試架喎
淨係上過去攞貨
個黑眼圈好深 個樣又唔知做咩事
成隻鬼咁
你太天真了
點會個個都咁好心免費幫間公司宣傳仲要成日介紹人買十足十啲 KOL收錢扮自購真心推介周圍水鳩人
做一田推廣員都有糧出喇

佢哋嘅介紹同拉人手法一般係好”進擊‘ 日提夜提 密集式介紹宣傳

利申:屋企人有人撈過傳銷直銷 十分反感
我諗大家懷疑嘅原因都係因為點解beth都要走去撈傳銷
唔知你地有冇睇過佢同個妹April skin(?)個YouTube ad
開行filter 叫人點信
Yepi面兩邊仲要好下垂 好趕客
張mask咁皺咩事
不如問下佢 如果佢話真心推薦冇收錢 第日知係有份咪bye
又唔洗估
由stakk 睇佢到而家 今次真係撐唔落
自己一個月前有份笑人死剩種 又工作上合作死狗咁
咁就唔好講到自己咁清高
冇道理又話人鬥黃
個留言邊有問佢黃定藍 真心好肉酸好失禮呀jonjon

知你冇account 唔加密啦
你做呢行點會唔知咩人係你觀眾
可能佢係真心推介掛
咁佢之前喺英國生活咁耐係點煮野食?唔通餐餐有人煮俾佢定叫外賣?
會唔會真係唔多識煮嘢食嘅人會鐘意啊
當你又唔係好叻或者勁鍾意煮嘢食既人又要負責仔女一日三餐 呢個產品對佢哋來講都係慳咗時間同精力嘅 又唔洗理抌晒落去就得
我又覺得有啲位可能諗多咗
見大家嘈左幾日beth單嘢 我覺得需求呢啲嘢不嬲都好個人 我識煮都唔使買外賣啦 假設一個媽媽每日都要湊小朋友 咁我諗部機真係可以幫到佢嘅 好過班kol用啲product只係喺片hardsell現實都唔用啦 同埋上面絲打話好多嘢自己屋企都做到 咁但係time cost都係cost 事實上部機又可以慳到時間 唔明點解咁都要judge
佢會叫你好行 唔送 唔志在你一個 啲痴線西咩都屌之類
我自己真心鍾意睇佢地啲片
但咁嘅態度真係唔掂
唔係話觀眾大撚晒 但咁大個人要對公眾真係要修飾下好啲
佢唔係讀boarding school咩
之後三年大學好似都係喺London
一落街大把嘢食
勁似以前5p啲自貼相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞