[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實dlc唔太吸引,又唔係主線story… 只係俾d side quest你打吓

咁你比一2500 円係包埋冬天個DLC 0既, 嗰個DLC 有主線.

係咪要轉日本地區先買到?
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?
岩岩今日第一日開始玩
真係會玩到停唔到手
其實dlc唔太吸引,又唔係主線story… 只係俾d side quest你打吓

咁你比一2500 円係包埋冬天個DLC 0既, 嗰個DLC 有主線.

係咪要轉日本地區先買到?

買就歐美/日本 玩就冇限制地區
想問大家 日本買dlc折實幾銀港紙?
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

佢老味仲落緊,點解隻game可以三不五時就落雨
想問大家 日本買dlc折實幾銀港紙?

其實DLC 多左咩 就咁睇唔似主線
有無人知流星太耐無拎係唔係會消失無得拎?
搵咗好耐都搵唔到,睇住佢炸落嗰到,
場雨仲落緊,落咗現實時間唔知有無成個鐘,痴Q線
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

利申晏就先見住粒消失左,3am先發現粒野,飛過去再狗衝行到差100米望住粒野係眼前消失左
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨
定係魚人嗰個城係一定長期落雨?
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨

打大象之前zora domain好似係永雨(唔知有冇記錯)
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨

佢老味,唔怪之得成個鐘都唔停雨 粒流星仲要唔爬山拎唔到
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨

叫你睇劇情㗎啦
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨

叫你睇劇情㗎啦

可能人地未去到呢
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨

叫你睇劇情㗎啦

可能人地未去到呢

我的確連村都未入
屌係咁輸,過唔到10層,不停輪迴
粒流星唔知知去咗邊
垃圾雨
話說會唔會消失?

一夠5 am就消失

仲等我搵咗咁耐,垃圾雨

叫你睇劇情㗎啦

可能人地未去到呢

我的確連村都未入

王子係話落雨爬唔到山,叫你行路去Zora Domain....

過5點就消失
有次差5分鐘

過5點就消失
有次差5分鐘

其實有變法令粒流星唔5點消失
方法係眼見就5點都去唔到流星到就即刻生火訓覺到第朝夜晚

Lynel sword都可以咁高攻
Btw, 5-shot bow好好用

過5點就消失
有次差5分鐘

其實有變法令粒流星唔5點消失
方法係眼見就5點都去唔到流星到就即刻生火訓覺到第朝夜晚

打人馬拎算
去拎防雷裝係咁俾雷打
點先可以防住雷咁去拎防雷?
上網見人好易爬到上去啲高位,落住雨爬唔到
去拎防雷裝係咁俾雷打
點先可以防住雷咁去拎防雷?
上網見人好易爬到上去啲高位,落住雨爬唔到

做個孝順仔 唔好比雷砍
Replay 返第一次打人馬 拎雷次死左25次
呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞