[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

呀媽我得咗啦

4防

滿係84 但係啲素材…
Ain't nobody got time for that

啲素材好易拎 好快就4星

唔係個幾隻龍咩? 要係咁生火等

嘩屌 仲要star fragment
好易拎

可以打人馬洗既
係要用好多粒

夾埋都係3粒姐 等三晚咪得囉 企係雙子山最高果個廟 差唔多每晚都有 不過唔好望住個天等唔係會唔出
唔可以用黃心抆大師劍

你可以借心

返左家鄉,邊度家鄉你遲早任務一定會到

打晒4神獸 仲未搵返佢

Google算啦

其實我知係抆劍到
但一路都唔見有任叫我入去就冇理
我解到宜家冇晒野解先格硬行入去

你去最近korok forest嗰個stable
有個阿伯會講佢有次行過入去點樣出返嚟

佢淨係話細個行過入去
然後比啲迷之風吹返出黎

呢個咪hints囉

仲有鳥人村長老
唔可以用黃心抆大師劍

on9
美服會唔會小d game
轉左去日服但唔識㩒

開多隻人物可以連多個帳

正常人都開幾個
見7-11有得買$300 HKD Nintendo eshop 點卡
我eshop 係show USD 地區好似係US
都用得架可?

點解唔用信用卡直接買?又唔洗用淨

因為我冇信用卡

今時今日除左小學之外 唔會冇

11歲就用得Tap&Go

閣下係小幾?

你無諗過佢係有返咁上下年紀唔鍾意用信用卡既人士?

咁我講聲sorry

我d debit card 都係銀聯
我見到個eshop只收visa/master
所以想問問各位巴打有冇試過買點卡

tap&go = Master
個地圖咁大,d shrine我玩到第10個開始都要花幾長既時間先解到,點解你地可以玩到兩排心心咁勁
想問下個save 就跟ac
咁係eshop 買既DLC 係跟AC 定跟機
一陣用第二個ac 玩唔到DLC 就奶野
有咩方法拎star fragment?
企左係雙子山都冇既 試左好多晚
樓上話打人馬都有?
456MB vs 3.7GB

下午先有得download...

搵到件switch tshirt 未

跟機, 你是但用一個AC買左個DLC之後用咩地區既AC都玩得, AC只係俾你去唔同既國家買野, 買完就save係機到, 你用咩國家既AC買都係同一樣野黎

跟機, 你是但用一個AC買左個DLC之後用咩地區既AC都玩得, AC只係俾你去唔同既國家買野, 買完就save係機到, 你用咩國家既AC買都係同一樣野黎

換機咪要買過

換機咪要買過

呢樣唔知, 等有換過機既巴打試
去火山區點樣可以唔著火 行到附近成個身著哂火

火山入口馬房好似有個女npc 賣防火水

用生命值硬接/火山南部馬宿搵人幫
衝入去買防火甲
樓上話打人馬都有?
樓上話打人馬都有?

白銀有機會跌
可save n load

用生命值硬接/火山南部馬宿搵人幫
衝入去買防火甲

係馬宿買定藥水 再入去係中途個mine到做任捉蜥蝪
終於踏入顏射刷人馬階段
後日個dlc祼裝,到時實打唔嬴

你唔去玩荒島試煉?

未玩,唔想咁快打曬住
依家周圍搵緊d seed

荒島試煉係咩野來?

其實係個shrine黎
Dlc出未?
樓上話打人馬都有?

有個氣球小朋友會送
大家一開始係加幾多心幾多體?
樓上話打人馬都有?

有個氣球小朋友會送

餵馬房入面隻狗佢會帶你去拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞