[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

多數都係話個轉轉轉好on9
上youtube睇大把啦

啱啱玩完駱駝
係好唔知自己想點咁

game play黎講最憎真係體感控制
勁撚煩成日轉黎轉黎轉去唔岩位

可以熄
不過我覺得體感微調幾好

我指有d shrine 要你用手制黎體感轉位果d解迷

下 好好玩wo

就咁拎住部機扭真係好難 但一除左對joycon 出黎就變左easy mode

就係咁麻鬼煩
平時揸住成部野玩慣左
玩左36粒鐘先開左一半地圖
BTW

新手一問點生火
淨係識係人地火堆偷火

我只係識用fire arrow

木同flint放係地下再用鐵器斬舊石

Thx bro

啱啱玩完駱駝
係好唔知自己想點咁

可以熄
不過我覺得體感微調幾好

下 好好玩wo

就咁拎住部機扭真係好難 但一除左對joycon 出黎就變左easy mode

就係咁麻鬼煩
平時揸住成部野玩慣左

我個人好討厭體感果幾個廟
屌呢個shrine quest真係好濕9
等咗9個字都未出blood moon

點解hebra 標記唔到

多數都係話個轉轉轉好on9
上youtube睇大把啦

啱啱玩完駱駝
係好唔知自己想點咁

可以熄
不過我覺得體感微調幾好

下 好好玩wo

我就係拎住部機玩 好撚正

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/234413_c5d4f9109aabf0bf2ab2da33f6bd5b6f.jpg[img]

你咪見到血月先傳去最近個shrine

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/234413_c5d4f9109aabf0bf2ab2da33f6bd5b6f.jpg[img][/url]

你咪見到血月先傳去最近個shrine

等咗兩個鐘佢終於出嚟喇
玩到去上山拎電箭 終於見到第一隻人馬
全身最高得啲廿幾攻既武器 唔知做乜係咁用到flurry rush 打到佢得返少少血 點知臨尾貪刀比佢射箭秒左 啲武器差唔多打爆哂咁滯
個兩個係森林既回憶真係痴孖筋 完全唔知點搵

成100 個鐘至搵哂回憶
堅持自己回憶自己搵,一個攻略都無睇!
終於拎咗綠帽達套衫
全身最高得啲廿幾攻既武器 唔知做乜係咁用到flurry rush 打到佢得返少少血 點知臨尾貪刀比佢射箭秒左 啲武器差唔多打爆哂咁滯

打完你就會好撚嬲鳩佢點解會跌d垃圾比你

打完你就會好撚嬲鳩佢點解會跌d垃圾比你

用ancient arrow
終於拎咗綠帽達套衫

綠帽係amiibo定DLC黎
終於拎咗綠帽達套衫

呢套係元祖塞爾達amiibo
終於拎咗綠帽達套衫

搵齊百二間廟
終於拎咗綠帽達套衫

搵齊百二間廟

開哂120間廟就有?

攻略係包括個阿伯既提示?

攻略係包括個阿伯既提示?

睇圖都搵唔到 9撞先搵到lol
見到夜晚有條白色既龍係條橋附近飛黎飛去
天光就飛返上雲頂
佢飛近我會扣血 但我射箭扣唔到佢血
請問咩黎?
天光就飛返上雲頂
請問咩黎?

你着唔夠衫梗係扣血啦
射完箭應該會有啲發光物體飛出黎ga wor
天光就飛返上雲頂
請問咩黎?

你着唔夠衫梗係扣血啦
射完箭應該會有啲發光物體飛出黎ga wor

即係有得打死佢架?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞