[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
話說薩爾達同林克差唔多100年冇沖過涼
唔臭咩
點解把ms有時禁實r都冇劍氣出
想請教點令血月出現?想刷古代素材...

我估係唔可以訓教咁過一個月既週期
係等既時候去殺怪啦
好快就有血月

唔係第一次血月時已經話每隔唔知幾多日就會有一次既咩?
無記錯係4日?
點解把ms有時禁實r都冇劍氣出

滿血限定
話說薩爾達同林克差唔多100年冇沖過涼
唔臭咩

Link 浸浴浸左100年
公主就比人禁室100年
我仲要周圍流浪唔捨得去救佢
美服會唔會小d game
轉左去日服但唔識㩒
點解而家覺得發藍光嗰啲守護者武器就算++都好似咁低攻既?
啲哥布林既武器都已經比佢高攻
不過係唔係有隱藏屬性?
美服會唔會小d game
轉左去日服但唔識㩒

開多隻人物可以連多個帳

好似玩家冇方法令血月出現
網上好多forums話你殺得多怪隻game就快啲下次blood moon
但係你想刷Core?

係呀,想刷core, 大核心 係咪都有得刷??
456MB vs 3.7GB

下午先有得download...

網上好多forums話你殺得多怪隻game就快啲下次blood moon
但係你想刷Core?

另外想問d 古代武係咪都會爆??

點開?

點開?

用炮射

點開?

用炮射

個炮台可以調較位置

我就咁企左係度聽左10分鐘

但係你想刷Core?

睇你想點玩
有人鍾意reload save 直至到佢跌core
我就鍾意run and gun
係城堡附近大把guardian 鍾意咪騎馬逐隻腳斬哂多啲素材
要快 去買ancient bow 再買埋啲古代箭
1 shot 1 kill

呀媽我得咗啦

呀媽我得咗啦

4防

呀媽我得咗啦

4防

防?食得架?

呀媽我得咗啦

4防

滿係84 但係啲素材…
Ain't nobody got time for that

呀媽我得咗啦

4防

滿係84 但係啲素材…
Ain't nobody got time for that

啲素材好易拎 好快就4星

呀媽我得咗啦

4防

滿係84 但係啲素材…

唔係個幾隻龍咩? 要係咁生火等

呀媽我得咗啦

4防

滿係84 但係啲素材…

嘩屌 仲要star fragment
好易拎

呀媽我得咗啦

4防

滿係84 但係啲素材…

嘩屌 仲要star fragment
好易拎

可以打人馬洗既
係要用好多粒
唔可以用黃心抆大師劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞