[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸
隻boss俾我砍十野就香左

大師劍唔係得30攻咩 其實要幾多心先拔到出黎

打古代野同神獸double攻架
我砍第一刀就扣左超大一格,砍多幾野直接入半血mode
連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
打第一隻水boss,死左好多次
攞左master sword打電同火
2隻都係唔小心就打死左
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
2隻都係唔小心就打死左

姐係一用master sword就會變easy mode
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
2隻都係唔小心就打死左

我覺得水係最難打 把矛又長又要游水
火同電啲招係on9等俾人打
利申 : 未打雀仔
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
2隻都係唔小心就打死左

我覺得水係最難打 把矛又長又要游水
火同電啲招係on9等俾人打
利申 : 未打雀仔

水boss 0傷秒左
射眼等佢跌落黎再鳩斬
唔該哂巴打

頭先講到呢度,巴打你可以去哂兩邊試練影相
話到明雙子

你可以善用Switch既拍照功能

其他唔多講啦等你玩下

咩係兩邊試練,姐係要出番去

同埋個探測器搵唔到係邊度熄

巴打玩緊日版?

係啊,睇得明日文咪玩日版囉
出呢張圖同話埋比你知個答案冇分別
唔該哂巴打

頭先講到呢度,巴打你可以去哂兩邊試練影相
話到明雙子

你可以善用Switch既拍照功能

其他唔多講啦等你玩下

咩係兩邊試練,姐係要出番去

同埋個探測器搵唔到係邊度熄

巴打玩緊日版?

係啊,睇得明日文咪玩日版囉
出呢張圖同話埋比你知個答案冇分別

唔係問你
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
2隻都係唔小心就打死左

試下囉黎打銀馬

真係咁熱咩?

真係咁熱咩?

真係好熱 我買左部機翻黎玩完一個鐘 一拎上手個風扇轉速max 吹出黎d 風勁熱
仲要幫你叉埋電 已經唔敢再用TV mode
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
2隻都係唔小心就打死左

試下囉黎打銀馬

仲未見到 唔知咩黎
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

我第一次已經射世界波 彎向右邊死角擦柱入
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓
其實升完13 心拎到大師劍之後 係咪就可以開始升耐力?
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓

槌留返黎打石頭怪
拎左大劍師後
今朝去解蜥蝪神獸

連隻野咩技都唔知

原來咁勁抽

我都係咁
2隻都係唔小心就打死左

試下囉黎打銀馬

如果下星期五出劍之試鍊後爆埋,master sword同時變做打所有怪都唔會有損耗就係
其實升完13 心拎到大師劍之後 係咪就可以開始升耐力?

洗點全部換成耐力,煮5個榴槤加黃心
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓

我見有人教用主遠鏡描

Btw 裏關先難打

不過我都係過左之後先知
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓

我見有人教用主遠鏡描

Btw 裏關先難打

不過我都係過左之後先知

直入中路有幾難
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓

我見有人教用主遠鏡描

Btw 裏關先難打

不過我都係過左之後先知

直入中路有幾難

好難呀
打爆左個鎚發脾氣走左
係前幾個post巴打教路先至一次過到
有個神廟要打個波去中間
打咗勁耐都唔中

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓

我見有人教用主遠鏡描

Btw 裏關先難打

不過我都係過左之後先知

直入中路有幾難

好難呀
打爆左個鎚發脾氣走左

後面拎箱先難搞,前面教岩位試兩次就過到

用劍 唔好用鎚

頂級 超卓

我見有人教用主遠鏡描

Btw 裏關先難打

不過我都係過左之後先知

直入中路有幾難

好難呀
打爆左個鎚發脾氣走左

後面拎箱先難搞,前面教岩位試兩次就過到

禁左joy冬茹踎低行對正位再企起身鎖波打
鳥人居果隻神獸迷宮應該係最撚易 定唔知玩耐左熟哂啲技點用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞