[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
四英傑唔開箱咪無事
曬我5個位你都痴鳩線
間屋得三個位放武器好唔夠,應該係用寶箱放

淨係放4英傑武器 其他WFC

其他隨時都打得返

4英傑武器係咩野?

打完boss 後既武器

有冇掉返轉呀?
Champions weapon 係可以整架喎
成隻game 最唔須要錫住用就係4英傑武器

其他隨時都打得返

4英傑武器係咩野?

打完boss 後既武器

已經爛哂

而家仲留住mipha把武既係咪要俾人叫老屎忽啦

其他隨時都打得返

forest dweller's sword
kite shield
銅/銀人馬 矛and鎚
呢啲稀有武器真心wfc?

其他隨時都打得返

4英傑武器係咩野?

打完boss 後既武器

已經爛哂

如果黎緊英傑DLC要英傑武具先開倒任務你拿點

玩完zora domain個shrine quest覺得極大機
雪地到殺咗隻人馬,
佢跌得一把弓一個盾一把刀,
唔係話有裝跌既咩?

限時架 汁唔切就冇 下次快手啲

人馬裝高攻 儲齊一套人馬會當你自己人

明明已經企喺佢死個位,點會唔夠快
比佢訓練到我可以完美閃避
但係佢比我既野唔夠我失去既多
新手表示再次爆哂裝先殺到

煮5條蕉+蠻族裝輕鬆打

兩個buff唔重疊喎老友

5蕉 古代裝 guardian axe++

用守護斧++
點解唔用人馬鎚

我貪佢有守護加成
雪地到殺咗隻人馬,
唔係話有裝跌既咩?

煮5條蕉+蠻族裝輕鬆打

用守護斧++
點解唔用人馬鎚

我貪佢有守護加成

唔止有守護加成
有加攻架
玩雪球玩成粒鐘先得一萬
隻game既裝又一件都成三四千,
打怪又唔出錢,呢方面真係做得幾差

成隻game,加埋到尾都係用你大約5皮野就唔洗再用錢
玩雪球都唔洗玩你好耐
你玩玩下賣料d錢越儲越多
依家反而係唔夠整ancient arrow有個中級料唔記得係shift定staff
d core同great core多到掉

雪球位置係咪好遠
新手玩咗幾日仲係賣石賺錢

睇你點開圖
我開最尾個㙮先見到
我玩左85 個鐘先有
其實狂死有冇影響? 成日失足唔小心死
其實狂死有冇影響? 成日失足唔小心死

有,浪費咗好多時間
雪地到殺咗隻人馬,
唔係話有裝跌既咩?

煮5條蕉+蠻族裝輕鬆打

用守護斧++
點解唔用人馬鎚

我貪佢有守護加成

唔止有守護加成
有加攻架

我覺得ancient真係幾正,有加攻(用ancient/guardian武器),對guardian加防,唔會同加攻擊嘅藥重疊,仲要幾有型

蠻族我覺得係攻擊武器百搭夠方便,唔洗好似guardian set要刷axe++去刷人馬
我到依家都捉唔準人馬時機
成日靠硬食血換血打

係得槌人馬難小小 果招360轉

直砍三連同底頭衝識閃
係佢衝刺側砍果下完全唔識閃
衝過黎果時每次向左右x都捉唔到時機出link time
8成會俾佢砍中

我用 32x3人馬弓屈頭屈死左

呢隻好好賣
雪地到殺咗隻人馬,
唔係話有裝跌既咩?

煮5條蕉+蠻族裝輕鬆打

用守護斧++
點解唔用人馬鎚

我貪佢有守護加成

唔止有守護加成
有加攻架

我覺得ancient真係幾正,有加攻(用ancient/guardian武器),對guardian加防,唔會同加攻擊嘅藥重疊,仲要幾有型

蠻族我覺得係攻擊武器百搭夠方便,唔洗好似guardian set要刷axe++去刷人馬

guardian set 仲要係最高防
兩套都Max

呢隻好好賣

香港邊度有

呢隻好好賣

香港邊度有

唔知
我都冇買
亂走迷宮拎咗野蠻人條褲,但原來都只係得3防?
而家連怪仔都可以一下秒我,應該點打好
比怪圍就一定死
想問一下可以加武器位隻野加完頭兩次之後,會去咗地圖邊個位?

返左家鄉,邊度家鄉你遲早任務一定會到

打晒4神獸 仲未搵返佢

打晒4神獸 仲未搵返佢

Google算啦
雪地到殺咗隻人馬,
唔係話有裝跌既咩?

煮5條蕉+蠻族裝輕鬆打

用守護斧++
點解唔用人馬鎚

我貪佢有守護加成

唔止有守護加成
有加攻架

話說守護斧係咪會發藍光嗰幾把?
++既話唔係打地圖最加下個神殿先有既咩?
可以拎好多次?

打晒4神獸 仲未搵返佢

Google算啦

其實我知係抆劍到
但一路都唔見有任叫我入去就冇理
我解到宜家冇晒野解先格硬行入去

打晒4神獸 仲未搵返佢

korok forest,位置上網search, d shrine quest煩到on9

打晒4神獸 仲未搵返佢

Google算啦

其實我知係抆劍到
但一路都唔見有任叫我入去就冇理
我解到宜家冇晒野解先格硬行入去

個任要見到把劍先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞