[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
玩大師劍比人屌打
屌有層好撚煩,啲水蜥蜴

仲未開始打
係咪祼裝連弓都無剩係得把大師劍俾你入去?

空手

進階版Eventide Island

初級都幾難玩
第二次先過
過多排先再打落去

傳送陣 可惜個save已經玩夠
隻式神會唔會太勁,企係門口隻野自動打曬D怪

回錯POST
隻式神會唔會太勁,企係門口隻野自動打曬D怪

回錯POST

我仲諗緊係咪加左新怪
手機買唔買到
想放工狗沖返去即刻玩
手機買唔買到
想放工狗沖返去即刻玩

買左都冇用
因為仲要download
都唔係返到去即刻玩
手機買唔買到
想放工狗沖返去即刻玩

買左都冇用
都唔係返到去即刻玩

300幾mb 姐
手機買唔買到
想放工狗沖返去即刻玩

買左都冇用
都唔係返到去即刻玩

300幾mb 姐

switch版就456MB,wii u就...
其實dlc唔太吸引,又唔係主線story… 只係俾d side quest你打吓
手機買唔買到
想放工狗沖返去即刻玩

買左都冇用
都唔係返到去即刻玩

300幾mb 姐

咁你買都係幾分鐘者
其實dlc唔太吸引,又唔係主線story… 只係俾d side quest你打吓

咁你比一2500 円係包埋冬天個DLC 0既, 嗰個DLC 有主線.
係咪hard mode先有金獅
無知一問,dlc會唔會影響原本個save?
而家可以買DLC第一彈 啦?
而家可以買DLC第一彈 啦?

一買就包晒兩彈,第二彈年尾
打到仆街先打左10層
點解我load完save條電龍就唔再出現?
玩左隻game但囡囡想自己單獨一個save
係咪同一acct開另一個人仔就ok

最簡單既方法係飛咗佢/買多部
玩左隻game但囡囡想自己單獨一個save
係咪同一acct開另一個人仔就ok

最簡單既方法係飛咗佢/買多部

岩喇 返正你開完多一個save 都唔會拎得返部機
得FINAL TRAILS 有人馬打, MIDDLE 同 BEGINNING 都冇
得FINAL TRAILS 有人馬打, MIDDLE 同 BEGINNING 都冇

middle都好難打,過唔到

劍試煉,第三段太長

劍試煉,第三段太長

23層..打到嘔....啲直升機好煩
MASTER MODE真係無心機再打........ 要重新黎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞