[Switch/WiiU][Zelda]薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (11)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇人會買個DLC/ 買左季票?
好似係得第二彈吸引
好似係得第二彈吸引

好奇待第一個DLC 個200小時路線功能 強迫症患者啱用
好似係得第二彈吸引

買左啦
咁多人都以為把 MS會冇左
好似係得第二彈吸引

買左啦

+1
好似係得第二彈吸引

買左啦

+1

其實我十五十六緊
不過應該都會買
究竟盧比到到後期仲有冇用
啲盧比就黎多到可以買起人
究竟盧比到到後期仲有冇用
啲盧比就黎多到可以買起人

除左買裝應該冇用?
啱啱開始玩過左第一條村
行行下無啦啦有個人變左個面具佬
勁難打 俾佢殺左幾次
想問下我現階段係咪打唔死佢

行第2條路走

條友好廢架,佢只只會跳後之後閃去上面斬你,
你見佢跳後結印消失咗你行是但一邊兩步,
佢一跌落黎就可以sm死佢

thx巴打 試下先

做大既係點,啲細既咪點囉
個叛忍Boss

果個好似唔係final boss?
不過我都唔知 係有時會見到啲餘黨
個DLC係
2500円@1

2500円@2
我想知d防裝點拎
玩極都係一開始果2件1防既衫同褲
我想知d防裝點拎
玩極都係一開始果2件1防既衫同褲

入村買
搵唔到火蝙蝠升裝
要好多火蝙蝠翼
火山邊個位會出
新手想問下,有無得合箭,同洗唔洗成日煮d勁野黎食?

箭冇得合
你想可以煮,不過煮食個背包得60格

之後淨係煮+黃心果d
幾時先開始好玩🤔解晒4個shrine同去左條村

如果解完第一隻神獸都覺得唔好玩可能真係唔啱玩

根本一開波就好玩
個DLC係
2500円@1

2500円@2

2500包晒
新手hea 玩左兩個星期
依家先得8個心
諗住正式打第一個神獸
聽講風神獸最易
唔知依家夠唔夠打呢

請問打風神獸有無咩武器推介?
例如咩箭 或 短劍/長劍?
我已經入左防寒裝
打前會升一升級個裝

同我一樣, 每日打少少, 而家加左8次氣, 有8個心, 開晒地圖, 準備打神獸 我準備去打象, 但去拎雷箭時發覺比人馬屌打, 要走住黎屌, 請問是否正常 以為自己有8心, 武器40攻左右好勁啦, 點知打佢都係R痕

我6 心星時已經過到
儲定六把單手劍就ok
唔好用雙手劍打

我淨係用時間停止之後射佢頭同用雙手劍斬下佢.... 可能唔夠快所以成日比佢隊冧

人馬你引佢沖埋黎斬你之後避 好易出到完美回避
武器唔夠就去D力量試練神殿刷裝

月食會唔會復活shrine果d試煉?

應該只係會重生啲怪

shrine d 試練graudian 會唔會重生
玩爆曬d 古代++大劍,想打過幾把返黎用

同我一樣, 每日打少少, 而家加左8次氣, 有8個心, 開晒地圖, 準備打神獸 我準備去打象, 但去拎雷箭時發覺比人馬屌打, 要走住黎屌, 請問是否正常 以為自己有8心, 武器40攻左右好勁啦, 點知打佢都係R痕

我6 心星時已經過到
儲定六把單手劍就ok
唔好用雙手劍打

我淨係用時間停止之後射佢頭同用雙手劍斬下佢.... 可能唔夠快所以成日比佢隊冧

應該只係會重生啲怪

血月就返黎揾你

我6 心星時已經過到
儲定六把單手劍就ok
唔好用雙手劍打

應該只係會重生啲怪

血月就返黎揾你

去刷先
有條友喺火山比啲石封住左
請問點救呢
有條友喺火山比啲石封住左
請問點救呢

請善用炸彈功能
痴撚線 最撚煩個shrine一撚定係火山底 要搭鐵礦車去果個
仆佢個街用撚左40支箭都黎

利申:我廢
痴撚線 最撚煩個shrine一撚定係火山底 要搭鐵礦車去果個

唔記得左玩咩既
入唔到迷之森林
去馬房又冇風收
又唔想睇攻略

lock 完架車,再用劍打已經識行,點解會用箭
利伸飛過去的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞