《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(大戰白熱化)

1001 回覆
87 Like 3 Dislike
來了!!!
反cup之時來了
但係禮拜又冇文
諾仔由當初聯手都俾06念力㩒住打,終於進步到隻抽都有優勢
到會合埋傳完口信同收埋包裹仲唔無敵
依邊廂諾仔救同伴,另一邊06就當班天使係condom,死咗都要捉返岀嚟返工
三份之一係咩,過太耐唔記得咗
依家有耶穌,加上搵多左靈魂碎片
不過硬係覺得龐拿最後要死
應該會變比達
要同格古洛合體先贏到
最後一塊碎片 實要合體啦
龐拿:吸收咗我以後,就唔好再輸啦,廢柴
耶蘇,咪寧錄瑪利亞個仔
正常打起上嚟應該大部分死嘅人都係入地獄,算唔算諾仔有著數?織女應該係少數嚟?
保守估計半年後先吸龐拿
第一句點解呢?
最後一刻既念頭好難講㗎喎,可能有天使比人打到仆街最後一刻嬲嬲豬咁死,亦都可能有魔鬼打到最後一刻接受左現實帶住微笑咁死
我諗打仗俾人殺死嗰下應該唔會笑掛
吳剛嬌喘一聲倒在禹的雙掌內,發出微弱的呼吸聲道:「禹哥哥真的很壞呢,你那熊掌真教我興奮萬分!」
禹聽聞趕緊用力一拍,讓吳剛能在生死邊緣中達到高潮送他上天堂!
唔排除有個情況係有魔鬼或者天使比對家打撚到重傷或者冇撚咗隻眼,跟住喺失血重傷死嘅過程入邊諗撚通咗跟住帶着微笑死去
例如嗰件垃圾五目將
已經唔記得左佢點死
覺得係戰場上都係負面情緒多啲,對住啲強者就更加係,天使軍就真係有個月老屠殺眾魔,唔係有武藏都贏唔到。
打月老個陣死咗
咪幫你兜緊帶住微笑咁往生
多謝你
禹展現出與體型不同的身法,輕巧地在貝德維爾的腰間,成功以鮮血劃了一圈。

可是,當他發動「劃圓之眸」的能力時,貝德維爾的半身斷口,突有然大量灰蛇湧出,將禹渾身牢牢纏住!

雖然身體分成兩截,貝德維爾還是趁此機會,高舉騎士劍,將動彈不得的禹,劈成兩半!

人馬兄弟雖然生死有別,卻始終心有靈犀,二人以絕妙的默契,透過影子不斷移位,成功以少敵多,奪走五名魔鬼的視力,並將他們孤立圍住。

不過,當兩兄弟想要大開殺界,那五名本應難以視物的魔鬼,竟然能精準地檔住『晝』與『夜』的合擊殺著,並乘機突破包圍。

當『夜』震驚地看著『晝』頭腦被其中一名魔鬼以鎖鏈絞碎時,再一次經歷死亡時,他留意到那五名魔鬼的耳邊皆纏有一條小灰蛇。

小灰蛇眼看前方,卻靠近魔鬼的耳洞,張口說話,似在提示眾人四周情況。

金針雖是神器,可是面對能自由飛翔、不斷拉開距離的天使,子誠常感到刃長難及,就算捕捉到天使露出的弱點,往往因針身太短而難以擊中。

面對如此窘況,子誠不敢心中想道:「若果『千本櫻』還能運作的話⋯⋯」心念一及,他忽然渾身一顫,隱隱感覺到有一道陰邪之氣,自地底鑽進自己體內,再延伸到他手中握著的刃槍。
提早
禹咁就秒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞