《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(大戰白熱化)

1001 回覆
87 Like 3 Dislike
梵音交咗俾莉莉絲,宜家係水+電 對火+風
十方好似只可以裝一個靈魂,即係同錦繡一樣已經廢咗
白起
打仗唔殺對方大將?
我都記得有一份係白起,但係到重睇先發現係另一個失敗複製體個靈魂容器
唔知係以前睇錯定修訂過
其中一個失敗品係1/666+白起+失敗品
主角係1/666+耶穌+自己
自己=諾仔?
但“諾仔”係複製人,點有新靈魂?

記得每個複製人都有一個靈魂
用弱水碎肉機 整爛佢肉身 再開十方 放返個靈魂落地獄得唔得
反而諗唔明點解啱啱好係666份 點分出嚟
一開始就預咗要666次嘗試先成功?
「一直到第六百六十六次,通道才寬得足夠讓一個靈魂完整出去?」畢永諾問道。
「不錯!」撒旦笑了笑,道:「也不知是否巧合,小明預視了絕大部份未來,發覺每次只要到第六百六十六次,就可以成功。」

一個靈魂完整出到去 咁點解會有碎片
個通道本身好窄 要第666次先出到 巴打罰你重睇
佢話完整出到去 我以為係1/1
之前665次 每次都咇咗少少出去?
唔係 之前個665次係出唔到卡住哂 所以啲實驗體死哂 但都第666次終於出到去
但龐拿就係第665實驗體 仲未知點解得 可能邦拿想加自己入隻故到
真係要重睇 唔該巴打
龐拿真係好神秘 如果第665次得咗 仲點會試第666次 貪得意整對孖仔咩
佢係咪真係665號
乜唔係本身以為665係失敗品先整666咩
係囉 但係點解而家養到咁大 仲咁堅
主角係指定倖存者黎,係唔知龐拿點解養得大
諗起主角一開波on99畀黑貓湊大
到依加變到魔鬼之皇
好似過咗好耐咁
事實上真係過左十幾年
諾仔係由手抱BB湊大

但龐拿只係七年前(倫敦大戰起計)一場電腦大爆炸誕生, 登場時個外表比諾仔成熟, skip 左成長階段
子誠尋死時成魔五年, 所以由旺角開始不停戰鬥直到打盧雅只係過左五年

如果由校園欺凌開始計, 加多四年埃及訓練即係未夠十年(好似係)
係咪用吞吐整出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞