[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
唔知你講邊個 但我從來無提過要打機用
佢拍定佢買今次放出黎啲戲cast好誇張 黎緊又奧斯卡 仲包起晒weekend sports
不過用戶流失率超高應該買新機free trail班客走晒
如果Apple TV+有足球睇我一定比錢
係咪要去到18號先有display睇?
諗緊iPad買咩色好想睇實物
好想bts買ipad pro 但係bts一完就出新model
我想買27
宜加咁樣 應該焗住mac mini+studio display
有人話今年新殼MBA用M1因為M2未ready,咁仲有冇新iPad Pro
但咁樣貴成倍…又唔知佢幾時出27
佢隻studio display 得60hz…無hdr
可以又要拖一兩代先會齊spec
建議睇埋Acapulco
但而家入手iMac會唔會太遲
TV+ 唔係一間製作室,係一個獨家分行商買呢啲劇嚟播,其實同 Netflix / 外國電視台一樣運作,當然 Apple 自己都起咗一間製作公司叫 Apple Production
TV+ 做唔到 Netflix 人人都睇得嘅方法,網頁版support 又唔好,仲要其實好多人用iPhone 都冇理到個 free trial
唔popular又冇咩同人討論性,啲人就好快流失
我鍾意睇戲睇劇就話會俾錢追,大部分人睇完只係想有得討論
不過靠口碑都係一個好方法去提升品牌價值
mac display係咪只係一個mon比用Mac studio用
mac studio 同iMac係咪差好多皮
我估佢仲可以落m1 pro嗰啲,仲有mini led, 會唔會加價就唔知,2021年11吋ipad pro就應該唔會減價(會影響air 256GB銷情),應該一出新pro就直接消失?
9月10月有新pro應該都唔奇,到時2021pro都出左成年半,不過BTS應該只可以買到2021
我只想買27 imac ..但點知下左架
24imac 咁柒 不了
27好似沒出M1版 就算有都唔會買
硬件幾勁都冇用
iPad Os
咁 refurbished 2020 ipad pro 同ipad air 5, 點㨂好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞