[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
要個120hz 既代價都幾大咁....咁等下一代既pro
前一個星期訂左部打爆既mbp16” 照咁睇可以玩到2023年11月等m2max
咁唔知iOS15.4係咪下星期有其實佢多咗mask face id之後 如果同時有戴apple watch 咁佢priority會係mask face id定apple watch
吓原來se2有轉咩
Apple Music同Qobuz 一樣係真24bit
Tidal 係MQA
個陣買都係預左有排用
上一部係SE1
電話都係whatsapp同電話最多
其他野留比ipad pro做
開hotspot得啦 而家13都放到5Ghz
各位巴打想問吓如果純粹想睇notes,冇其他用途買邊隻ipad好
點會唔出阿,當年cinema display, thunderbolts display都唔係專業Mon啦

佢專業Mon反而淨係出過prodisplay XDR一個咁大把

Apple以前每部Mac pro都會出一個跟同代iMac lv嘅Mon

今年叫做都係同以前一樣,同iMac同Lv,冇驚喜

點都循例屌幾句啦
其實都大把其他mon揀
windows嘅咪鬼用啦
無乜特別
咁樣通常都係比較11"
11" ipad pro無 mini led
唔好意思請問有冇ipad air5嘅圖啱啱瞓醒
KKBOX 係第一個hifi/hi-res
袋底都用幾年
想問下係咪11號果日越早預購越早到?
yes
解咗1001嘛
se2 screen張wallpaper你都得
下代應該有
中文歌同spotify比算唔算齊?
sry啱啱先起身,請問有冇ipad air5圖
睇你自己用途喎
唔關咩型號事
其實有咁難明咩?
M1系列全部同架構 同core 堆砌上去 都仲未堆到最高

M2先轉新設計
都會有M2 pro max ultra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞