[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
最衰返工好多software都係得window 有
如果唔係都想試下
唔會
你當佢係資源管理器咁用,save文件notes好整齊
唔會我用緊ipad都想買mba雙開
正常人唔會分到A15同M1有咩分別
要大你當初唔買上代air
個mon 一樣大,差價應該一樣
以你咁揀機,m1 vs a chip 對你冇分別

Btw, 用緊m1 iPad Pro 11, 比以往iPad食電好多
九月會唔會出新,諗住到時再買
買得mini就係貪佢個size 細細部放入手袋
大MON啲既點會買mini
sor啱啱睇唔到,原來張圖黑色唔好意思麻煩咁咗多位
sor忘記咗仲有部pro xdr
不過如果咁講
studio display個spec好似唔算特別好
比較突出嘅賣點應該係喇叭同有鏡頭
仲要mini 出嗰期Air 有幾間鋪有減
唔會呀 帶少好多notes text book 輕好多
唔會
而家有埋universal control 應該好爽
你最尾會攞部iPad 睇片多過jot notes
嗰陣讀U MacBook Pro 13 2014版加Air 2
用用下剩用Air2
iPad加Keyboard好用好多
真係要用Desktop就用拉巴
我仲用緊 就係今年想換
支筆粒電都玩唔到10分鐘了

但見到咁 而家買pro 又好似遲左d 咁...唯有等下部
真,如果mini6 早d出,我都唔會買iPad pro 11”
A13 當雷電4 主控
應該10月出新
不過8月就會有bts offer引誘你
LG都呢個價啦
成日諗唔明明明windows大把牌子揀,都要揀Apple 嘢,Apple明明唔受你玩,都要諗

好似有啲得android機又要買AirPods

又見過有On9仔用緊Windows,但都買AirPods

大佬,人哋唔係俾你用㗎

揀返出面啲牌子啦,其他牌子百花齊放啦
我媽子用ipad air睇youtube 先叫浪費吧
睇中mini6紫色都係一個原因
原神m1穩唔到60fps,sell玩原神120hz有撚用
如果64gb夠用,air真係好抵屌
1600蚊差價,同pro冇分別咁濟
除非剪片
唔係m1 唔m1 分別唔大

真係要剪片
我寧願用mbp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞