[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
256啦 穩陣起見
咁你買部”iMac pro”嚟做乜
11 4299
Se3 3699

又要se加價 , 但又唔捨得11落架

Se贏粒chip但可能輸返ram
買studio 最低配都夠玩5-7年
用緊iphone12 64 GB 勁後悔 系統更新都佔左30GB 依家個年代128叫夠用 256叫穩陣 依家一定要買air就256啦 唔急就等pro
買得過 你睇佢咁出Mac studio

27 iMac 短期應該唔會有啦
一考慮256就會同ipad pro 128糾結
呢個真
ipad pro 會唔會因此而減價
想問而家得hsbc signature 卡點買iPhone 12 mini 最平?
13pro隻綠色好睇過藍色
120Hz
唔會啦,黎緊 iPad Pro會update
好同意
同Samsung Tab 7 FE嘅處境相似
Spec又係,發行時間又係
斬鳩咗Air條產品線然後出Mini Pro啦
拖多個TB4 ssd 就搞掂
公司d野開始轉晒cloud,本身部mbp太舊(10幾年前仲有cd-rom個隻 ),所以咪想買番部iMac desktop 用
就咁睇ipad base model 對比ipad pro 11", 平$1600
但無左:120hz, 64gb storage, ultra wide cam, lidar, thunderbolt

如果買256gb, 個價格差距仲得返$1200

除左顏色款,真係唔多抵
11贏晒
好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞