[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
bts airpod 放返出去都800
補少少買返支apple pencil
M1 Ultra + 128GB ram
ipad pro 120hz真係爽到無朋友

se2起碼頂多一兩年

我諗等14/15平民版有120hz或者大mon SE先轉機
airpods 冇問題呀, 係差咁個spatial audio 姐

用緊iphone 都冇開到
RC嚟

正式係下個禮拜
找數未

香港單日確疹過到1千單 我斬碌鳩落嚟煲湯飲
https://lih.kg/2871497
非專業人士, 咁洗咁勁
想買部mac mini m1黎玩下
係咪不智
本身剩係文書,youtube, netflix
巴打電池健康度幾多,禾80%
無可否認今次mon spec好廢
好好醜醜都出個好啲嘅分區hdr,都冇話大貪要mini led
嗰部13/13pro嚟
會唔會比人壓價
有錢就冇不智呢個講法
佢想講佢部SE1有冇得trade in

不過可能幾舊水都冇
其實差嗰dd, 唔明點解d人情願諗買air都嗰買ipad pro

用過4 speaker 同120hz mon就知買air都係水魚

鏡頭呢d都廢事計
1000XM4 可以配到Apple Music行LDAC 出24/96不過我係用ROG5
13 Pro Max從來都冇連過XM4 只係繼續用AirPods Pro 睇片聽Spatial Audio
絕對唔會 連性價比之鬼 apple首席hater Linus 都大讚mini好撚抵
錢多,吹咩

你買部android旗艦都唔夠個Mon快

佢清死貨啫,佢嚟緊應該減少CPU嘅種類,方便集中生產,咁會控制到成本更低
我另類啲 我唔係貪佢細
我貪佢紫色同A15 同個陣趕住上堂要用就買左
你問我其實我想要大部啲 寫notes好好多
不過舊air又無紫
點解不智
Mac mini好抵玩喎
800已經壓左
當然你唔好拖到新一代airpods出先再放啦
拎嚟做安心機幾好
$3999 mini6 (A15) vs $4799 air5 (M1) air抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞