[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
應該仲用到,但會唔會蝕埋車費
唔知幾時apple耳機可以聽返自己個alac
ipad 無terminal點做野啊
以為se愛好者係細moon Touch ID 今次粒chip仲A15 諗住se黨實狗衝
相同片仲有d劇都放左60幾 仲有wts tg line都20幾 game又10幾
零星雜apps又10幾

如果個陣買左128就要係咁同d相backup煩Q死
點都要有粒chip做control,求人買粒chip返嚟擺入去,不如自己擺啲死貨入去,仲平啦
用緊 dell u2720q, 文書4k mon,u2723qe好似就出
咁Apple tv 4K咪賣唔到咯
我用緊se2!新se完全唔吸引!
完全無誠意
imac 24個mon其實已經唔太差
仲要係aio電腦唔使再買部機就用得
但竟然差唔多價錢
13pro隻綠鮮過11pro同防暴綠
一陣貪平買咗air,然後日日睇住人哋用pro順成倍

永遠有條刺怪自己On9慳幾百
感謝
所以覺得呢部嘢好似有少少雞肋
不過都總會有人啱用嘅
到時擺M1 Ultra
咩呀Apple TV用嚟駁大電視㗎嘛
我都係等se Plus
2020個陣講2021有 又無

好啦到2022都估到又無
又要等到2023
人哋其中一個賣點係自家eco system,出俾人哋咪倒自己米?

俾我都梗係唔俾對家玩啦

咩都用得,我仲揀Apple?嫌錢腥咩
有要求但輕度使用囉
係喎 apple vr 又係講咗好似好多年
究竟有冇消息流出係幾時出
6皮一部爆specs M1 Ultra
等睇富貴開箱report
iPad Pro無更新, Gay Cook真係垃撚圾
hack到咪有
淨係可以靠Google,其他牌子難啲,就算Samsung都好,冇自己OS已經輸係起跑線

你諗下賣咁多android出去,啲人課金都係入Google play袋only

三星淨係靠hardware賺錢,咁就好難追啦

仲要Apple越嚟越多嘢自己設計,掣肘都少咗

Samsung連高通俾垃圾U佢都要照用,點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞