[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
Mini 價錢spec
SE個樣 +Touch ID 得唔得
M字額真是好柒
香港連android auto 都奄咗就知咩事
迫揸車又想用返車套informant 特登買部iphone 行carplay
做完野啱啱先追緊屌你真係好環保a15 m1又循環再造
作為一個客,屌下佢貴好正常啫

我又唔係佢股東,佢賺到錢又唔會分俾我,點解唔屌得

我屌完繼續買

同埋我係笑緊上面想mini價錢但pro spec嘅人阿
之前已經有傳言M2係以A16為基礎 (類似M1係A14)
所以新m2 macbook air肯定要等到iphone 14出左之後先會有
我覺得M字好過家燕Mon

特別係粒墨唔係正中間果啲

我接受唔到
好快iCloud就上貴州,Google就404嘅啦
睇返個發佈會
好似有講過話M1 Ultra係最後一款M1系列
yes
部新iPad air 唔好再hea啲
換左M1 chips+5G
其他一樣
真係好創新
air不嬲用pro用過嘅嘢就算

要勁就要等新pro
家燕Mon
我覺得Zenfone有一代可以將後置鏡頭反去當前鏡用個設計幾正
不過用開iOS 係轉唔到會
舊機用幾年都咁順打機都唔會Lag
平板界根本冇對手
如果想換機 SE定係13Mini好
如果講正,我覺得Samsung部摺機個樣冇得輸,講緊細果個,唔係左右打開果部

可惜佢行android

同埋佢中間條痕真係好柒,點掃Mon都係feel到
12pro
原來官網已經無得買…
講緊6s 6年前開賣都要4688
期望新出既大機 會平過5千 唔合理

你可以選擇買上一代 既機減低自己成本
好多機過咗一代 / 兩代

就算官網唔減
零售商間唔中都會有extra sales
10月嗰時我先係the club買咗部12,唔係mini
扣埋coupon 同回贈唔洗5k
btw傳言imac pro會推遲到2023年先發佈,因為散熱問題未解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞