[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
今代Pixel好似幾多問題
https://www.youtube.com/watch?v=VmAMIQX2szM
其實真係有啲好笑
反而係益咗an用家
做畫畫,買部ipad 都搞撚掂晒
太貴不了
覺得2024會有 又吹風話xr款的se

始終覺得電話唔應咁貴
未克服到個心理關口

連mini都6千起跳 細機又唔到最勁 唔湯唔水兩頭唔到岸
pro又天價

不如SE性價比最高好過
可以駁PS4/5/Switch
android唔係三星㗎嘛,你估三星唔想淨係自己機用到,但佢行android,佢點都block唔晒其他android機用佢啲嘢,鬼叫佢自己冇OS,你睇下有幾多人去佢Samsung store download嘢,個個都係去play store only

佢唔係唔想,而係冇能力

你睇佢notebook果啲都同Microsoft簽獨家功能㗎,佢一直都想自己行自己嘢

無奈自己唔夠料,自己出過幾個OS都收皮
所以咪屌佢咁柒咯

不過我覺得今年WWDC應該有解決方案
順便幫對眼做熱敷
我覺得你諗多咗,佢得MTK一個對手,仲要都係用ARM公牓設計,慳水慳力都大把廠買,佢冇乜動力
Google當咗香港係深圳香港市,死心啦
Mini已經好旗艦喇喎
除咗冇120Hz同tele鏡之外
因為Apple music靠iOS user唔夠Spotify 鬥,就要開放埋俾android同其他平台

好似Apple tv plus咁,冇人用嘅嘢就乜機都用得
純android sony最接近

你接受到佢點都一定有啲柒嘢就得
呢啲嘢you get what you pay
嫌貴咪買返部平啲
因為好多人係想mini嘅價錢,pro max咁嘅spec

包括我

無奈gay cook唔肯
我當然知,但上面係講緊想要mini咁嘅價錢買到pro max嘅spec

唔止電

但而Apple賺到盡嘅性格,我淨係想講諗撚多咗

一日都係西女人,由佢開始就賣貴曬啲機
連有啲Sony 忠粉都頂唔順轉咗會嚟三叔
我真係唔太敢轉會去用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞