[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
當年買ipad pro 2020版好慘,用左三個月(返工關係其實冇咩用到)

新一代更新左:M1,5G,MiniLed,Thunderbolts, 其他唔講
唔需要
ipad air 5宜家個定位真係on99仲64GB咩年代呀
同128GB 11吋ipad pro比最大分別就係少左個Promotion, quad speaker, face id, 鏡頭
air 256同 11” pro 128 差唔多價,如果唔考慮出機年份應該多人要pro啦
呢兩部野嘅定位咁撚矛盾,apple會唔會諗下今年早啲出pro呀
真 大把人買
MacBook無撚左影
Ipad air買得
想知ipad air 5會唔會係backtoschool出 有得等埋airpod
如果今年用air 既模,用a14/a15 出ipad X應該大把人狗衝
而家睇返萬六蚊可以買到Mac Studio 地底泥版本 即使用唔到咁勁都想整返部
pro定air 好難揀呀
Apple 野好少減價,永遠係一出即買/睇完評測無伏就買 係最抵
諗得”買唔買得過”即係等得,一係就買mbp14
除咗個芒,對我用就無乜分別
想剪片都唔會諗到用 iPad 整
原本諗住佢公佈iMac pro 就買iMac pro,咁係唔急嘅,咁等埋佢下個發佈會先。mbp 就唔考慮啦,用左iPad Pro就無用laptop 好耐啦
塊studio Display有粒A15喺入面,遲啲係咪會可以獨立運作?
利申瞓咗無睇
班人真係日日拎住fake news日吹夜吹又一日,仲要係2手料,佢地年年都炒車都唔會面紅
Mac Studio 加 Studio Display 都幾好吖
Ipad air 64gb夠唔夠用?畫下畫 玩下game
256gb又太多
唔急就就等年尾部pro 算啦 XDR 加promotion 都贏成條街
新se粒鏡頭有冇upgrade?
如果唔係太急用 到時轉住Apple gift card先la
13mini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞