[推到完場] Apple Event "Peek performance" 蘋果發佈會(1)

3821 回覆
27 Like 24 Dislike
5.5"應該唔會再出
我係Touch ID 愛好者
M字額hater
仲用緊8 Plus 舊電打哂柴好想換
想知而家iphone係咪都仲係未有方法聽到apple music hi res?
窮撚學生支筆都要999
輕度使用都足夠分到120hz同4 speaker係正幾多
呢個又係我屌咗佢好耐

我乜9 Apple product都有咁濟,AirPods max,AirPods pro,Apple Music,iPhone,iPad,iMac

全部自己嘢,但自己無線係播唔到自己啦戈無損

依家得HomePod係屋企播先播到
可能人地唔需要咁正用電腦睇片多
我而家覺得唔會出Plus
Apple會叫你買iPhone 13/14 mini
SE愛好者多數係要平
3千幾算係咁啦 同13mini同chip喎
都係嘅
不過我比較鍾意類似三叔嘅做法
佢自己啲products都有個小ecosystem
但係用其他牌子嘅同類products又唔會用唔到/有好多唔方便
係額外加上去嘅方便features
係俾Mac mini同Mac studio入門嘅人用嘅

點都有人啱嘅,下下prodisplay太貴

用其他牌子mon行USBC嘅又少

同佢個資素叫咗不過不失

不過真係唔值

但香港大把有錢人
插jer仔可以
但係有線好麻煩
其實256kbps AAC 係可以contain到24bit
實際上相對於播MP3
播16/24bit 嘅ALAC轉成AAC其實係會好啲

Apple Music喺Android上好好用
而家喺希望下一代定再下一代(?)嘅高通U可以生性啲
效能同efficiency 進步多啲就已經滿足
你啱,但用得呢個mon都有Mac啦,Mac又唔使熄機,冇乜需要內買tvOS
Mini 6 60Hz jelly moon
係丫, 240 落120 都咁lag, 落60 仲搞唔惦
等出咗M2就會出新iPad pro嘅啦
之前出apple music hi res
嗰時仲諗住佢會理埋呢樣嘢
點知原來而家都仲未得
唔會比到Apple efficiency core 太癲
過埋個佛誕都無呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞