一有打仗, 男女平等去咗邊度?

516 回覆
791 Like 149 Dislike
有梗係有啦, 唔成氣候吖嘛
哦你覺得千萬人入面一個人反對
嗰個人就最有代表性係咪
食咗今日份量黃體酮未
我係女人生正常
你係女人閪生出嚟都唔正確認知女性既地位同作用先奇怪
唔好再低質冇邏輯, 影衰女人
阻撚住我睇本INTRODUCTORY OF WOMENS STUDY
你睇烏克蘭女軍人數創新高
台灣瘦撚同肥撚真係有免疫
屌你隻梅毒臭閪,男人講野幾時到你出聲?
姐係烏克蘭無男女平等台灣有
雖然西方女權係煩膠,但連登仔又唔洗咁仇女
咁做女人都有好多缺點嘅
易比人強姦謀殺(男人都會但比例較少
出夜街危險
去印度/非洲之類地方旅行危險
可能有啲女人對消防員之類職業有興趣但體能問題做唔到
當然你會話優點更多,但呢個世界本身就係唔公平啦
D攻擊能力真係低到唔恥笑你都唔得
基本上每個國家軍隊都有體能檢查,過做先可以入…
你個名
去扎鐵
去做電燈
去落石屎

大家面臨嘅危險係一樣
其實無論工業意外死亡定謀殺案,受害人都係男人居多。打仗都係男人死得多。

仲有大部分揾唔到伴侶無仔生嘅係男人,自殺最多都係男人,最受人鄙視嘅都係男人。

仲有單親家庭影響最多係男人,雖然女人都會受單親家庭有負面影響,會比較濫交,但男人係單親家庭長大更大機會絕子絕孫。

而家幼稚園到小學中學教師女人多,家庭因為離婚率高同工作繁忙所以男人成長更欠缺father figure。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞