[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
累掛了的一家人
小學西不願面對
我哋集中狙擊佢梗係MON佢有咩問題 志同道合咪圍爐又有咩問題
你唔鐘意可以唔入嚟睇 你有得揀嫁(by突首)
冇人逼你睇
誰也不比誰高尚 大家都係八婆圍爐
或者佢哋搶到道德高地個心會好過d覺得自己唔係因為八婆係真心想beggar收皮
成果WFC 佢哋有信念就得
我入呢個post係因為LCM太仆街
勇敢啲 講多啲佢仆街嘢
辦法總比困難多
點仆街法,講出嚟一齊分憂.
1. 俾佢老婆柒足100個post
主張環保果個絲打可以試下去手袋台宣傳下環保概念
應該會比好多絲打叫佢過主 唔好呃飯食
千反田絲我支持你繼續爆佢大鑊
將啲嘢射曬比同事做,自己就日日上連登mon post負皮
反蝦乾po嘅人還反
但係用環保嚟反我哋笑蝦乾真係
都廢時再喺嗰邊駁
平時講親我哋盲反蝦乾我都好少出聲
因為真係廢時嘈
但係一個討論區會有好多種聲音係正常
有時有啲絲打笑嘉樂仔南瓜珍嗰啲
就算我冇睇開對佢哋冇乜興趣
我都唔會惡到叫佢哋自己開po 討論
唔啱睇咪自己skip
以為自己係邊個
一部分人唔啱睇就唔畀講
惡過共產黨
難怪仙嬸個post推唔起
賣淘寶衫mark up 10倍班大愛西都覺得冇問題
蝦乾台可以推到去100唔係一件容易嘅事
除左牙蝦不斷上水求洗底
多得絲打報料邊度見過俊明/角仔/牙蝦 仲有sk2事件同最近carousell事件 都係平時無點講野絲打報料

推到100仲有人keep住講野有料爆 除左牙蝦真係無一個香港kol可以有呢個成就
點解而家會有人可憐牙蝦比人狙擊好慘 就算佢唔係虐兒 佢都係一個幫品牌倒米kol begger
仲要搵到線索證明係佢
硬係覺得今個嗰邊po係如風你負責開實在太好
不過如果你想狙擊蝦乾po嘅會員可以過去~.
如果講公屋貝呢?
根本佢地就唔夠guts好似我地咁狙撃法
唔狙擊KOL學咩人自稱痴線西
更名做冇膽西.
咁驚狙撃會得罪人嘅應該死翻老母西
卡數係咩事?
我都覺得會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞