[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
咁都要google
中一未教過晒
又話過目不忘嘅
不過話自己喊埋出嚟就假左啲喎,點呀,你喊嗰陣角仔有無笑出嚟呀,定已經係黑房
其實白居易寫到好白
最後幾句(係蝦蝦quote嘅後三句)都講到明係你當初唔孝順,所以今日比仔女拋棄(報應)。
//燕燕爾勿悲,爾當返自思。
思爾爲雛日,高飛背母時。
當時父母念,今日爾應知。//
偏偏蝦蝦囫圇吞棗,又要扮知性扮才女扮慈母,淨係google 首詩又唔google 埋個個意思,咁就柒咗
蝦蝦你下次要post 扮知性記得google 清楚先啦
又,角仔你都加油,你屋企無人會幫到你check 功課
佢個story好有之前尿片廣告既感覺
仔都未生,就用隻毛公仔試用屎尿片話佢好貼身;
角仔肥都未肥過,就話咩感受到個仔第日撇甩所以喊。

「爾當返自思」呢句真係好岩蝦乾,就各方面黎講
而家咁ge市道,加上蝦乾扮野多過撈野,成日扮到周身刀,但根本冇張利,又死要面。
邊有發展KOL以外事業可言
屌 錯手正皮 diuuuuuuu
點解成日都咁錯
點解可以到左第100個post都咁juicy
湊仔湊到你咁撚得閒
笑死呀!無啦啦背咩詩

同埋個排版好難睇
係呀, 其實詩題都講左啦
《燕詩示劉叟》
原題注:叟有愛子,背叟逃去,叟甚悲念之。叟少年時,亦嘗如是。故作《燕詩》以諭之矣。

希望我地唔洗作首《蝦詩示子婷》
蝦有角兒,背蝦逃去,蝦甚悲念之。蝦少年時,亦嘗如是。故作《蝦詩》以諭之矣。
想睇,有無resources
仲要keep住有新野
蝦詩示子婷
佢以前啲blog寫架 召喚考古組
會唔會太長
救命. 蝦乾想扮有墨水點知又比絲打KO .
點解佢可以咁柒
邊到有墨水 燕詩係中一程度仲要走去Google
白卡婆
因為蝦乾玩每樣野係三分鐘熱度 同想表達自己[知性]樣樣識少少
變成每樣野學得半桶水

好玩唔玩 自己無咩耐性 竟然揀生仔
生左出黎而家無得揀放棄 可憐佳仔
我寧願要你老母都唔要圖
蝦乾邊到有墨水呀~
平日語癌級嘅中文寫作能力,就知佢中文程度有限。
所以燕詩需要Google 係好合乎佢嘅水平。
(不過講埋出嚟就係好笑
計埋你有三個正皮
除左牙蝦同馬馬 真係唔知邊個會比正皮
wfh好得閒 每日一推
唔知今日馬馬有冇番office 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞