[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
出漏圖
朋友送嘅茶具
朋友送嘅茶具梗係要無本生利咁賺錢,我蝦仲話未計運費地平售,我係佢朋友就傷9心,送份禮物比你都唔計運費,你同買家計先會覺得set平左🥲

Miss you 蝦蝦 不如放上ig賣會快啲清到貨 畢竟你ig有13.4k人睇
佢嗰孭到爛既chloe陳年袋都夠膽死話9成5新,真係笑大人個口。買咗順豐到付真係會無仇報。
蝦乾真喺講大話講到成仙。
鋼棒太長
唔該晒絲打整理
熱烈慶賀100大po
終於100post
Hm留個俊明
有明顯損耗都叫95%new
同二手名牌ig shop有無分別
蝦乾真係當buyer弱智
唔該晒奀挑鬼命開post
咁就第100個post , 我蝦真係連登紅人
終於po 100
留個林俊明
感謝各位開po同整合嘅巴絲
睇呢個po真係好多歡樂又學到嘢
最過癮係傲影風自己都等唔切,整單柒嘢加速
人生癲峰
hi蝦蝦

救命柒到有少少尷尬唔敢追po
梗係好等錢洗啦,反正都畀班螞蟻笑咗兩年
而且依家將啲嘢delete咪仲明顯
你個名
LCM個backpack

呢d舊品扮使用率唔高既case擺去二手區會唔會比人圍
(純粹持平,費事比人話我地針對蝦)
唔使客氣 因為自己追追吓post突然發現1001咗 又隔咗成大半日都冇人開post 所以唯有自己開post
臭蝦第100個post前夕爆呢啲咁嘅柒事出嚟真係……哈哈好笑
多謝你 都多謝之前有幫手開Po嘅絲打s
極度懷疑紙巾套係之前開舖amour living買番嚟嘅貨
熱烈祝賀開到100
琴日OT到勁夜 1001左都開唔到po

100po LM
期待第200po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞