[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
仲要有kol做過反面教材都唔醒水
我只係希望蝦乾澄清初生嬰兒一日四餐人奶係錯誤資訊

否則我會繼續推PO
易累體質都有得遺傳
真係想開個口德台吹奏KOL:

1. A比人話完之後,冇再教人滾水淥CON,唔應該狙擊
2. B唔係標高價賣衫呃FOLLOWERS,係環保
3. C冇再抄畫,仲日日鬧佢,都唔知咩心態
4. D短期內幫3個牌子賣滴雞精廣告,係因為佢不斷幫觀眾試產品,絕對唔係收廣告費就亂推銷
5. E扔個仔入黑房係訓練佢獨立,班黑粉仲要妒忌人哋夫妻恩愛玩BOARD GAME
新post留明
天氣凍
又諗起冇衫著既角仔
佢地咪試下拎個袋去米蘭站,睇下人地同唔同你講環保
我記得佢之前話celine袋有升值潛力,佢係咪等緊celine升左先拎出嚟賣 咁佢就會好似佢個人咁乾等
士氣大增
唔想呀 佢呢d藍毛毛無資格去
矛盾大作戰:
秒速派負評嘅蝦氏伉儷得閒啲,定生活不順嘅hater得閒啲
佢哋還晒卡數同申請到信用卡未
Grant Loan還左未 背熟左品牌history未?SA會考你小知識睇你brand loyalty㗎了解完先好開始買袋 唔好拉低人哋質素呀

夏子婷唔好咁開心 去到世界未日我都會狙擊你 除非你正正經經去返工同道歉啦
不過睇死你唔會㗎啦 到今時今日仲唔死心要係到呃人 貪你易累體質呀

仲覺得佢好慘嘅人可以去關愛西181自己圍爐討論
唔明我狙擊佢咩歡迎留言 我同其絲打會幫手解答㗎啦
Quote隔離post:

佢地一直咪又係做緊同一樣野
求回帶,還卡數都自爆?
利申:角仔出世後入嚟
痴線西唔係都長期mon住啲kol咩
唔mon唔睇何來咁多個痴線西po呢?
講痴線既話佢地mon幾廿個kol仲痴線啦
個個user會唔會覺得與其係痴線西po留言做怨婦話蝦氏 不如將啲時間心血擺係自己同身邊嘅人仲好?
搶佔道德高地顯得佢哋高尚啲?
狙擊就係咁㗎啦 唔通同佢開fans page咩
蝦家族有行動力 狙擊有成果喎 佢哋呢?
咁撚大愛
環保同賣二手嘢mark up係兩個概念
如果真係想環保就唔會咁貴啦
對鞋同袋仲要不實陳述有誤導 咁又點計
就算賣家唔係牙蝦 你自己買到咁嘅嘢翻嚟都覺得賣家mark up啦下嘛
到時佢哋又會人格分裂入嚟話你做咩吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞