[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
你內疚D乜撚野
蝦乾死唔斷氣求翻身 應該笑到po 200都未笑完
見有人撐以為可以洗底呀?
勸你咁大個人就唔好咁多幻想
咪再扮慈母喇
小學教嘅嘢攞嚟拋書包
仲要Google解釋,佢lv係咪同隔離水炮車要重讀from1一尻樣
全世界都知你兩公婆虐兒啦,扮咩明白為人父母辛酸
食完飯就見到張相
差啲返胃
人地讀第二精英班㗎,唔該尊重返啦
第二精英班都讀成咁,佢班同學都好水皮喎

呢篇先啱你呀夏子婷
驚你睇唔明 注釋都比埋你
嚇L死!
蝦呀~你副白卡尊容嚇親忠粉唔緊要。
遲啲角仔考學校,你唔好嚇親老師,搞到角仔無書讀呀!
叫蝦哥解釋篇文比你聽啦
明明首詩係透過講今日為父母者以前為人子女個陣都唔孝順,到今日仔女大個啦拋棄你,係報應嚟勸人盡孝。蝦蝦同lcm 要擔心角仔會飛起佢地,係咪即係覺得自己都唔係孝順仔女?
唔夠用
再睇返你個名 好正
佢d拗頸行為完全唔顧及盲明感受。
佢真係覺得咁樣唔會影響到盲明?
以前盲明可能好自豪有個KOL做女朋友,到而家佢仲會唔會好自豪?!?!
我唔信盲明同事唔知蝦乾d野
越來越憎蝦乾。除左想佢收皮,仲想盲明同佢離婚
第一次睇篇野

佢唔係嘛! 屋企搞白事仲要擺上網講
仲講d咁嘅嘢
可能依幾日食多咗肉,攝取咗脂肪。
除咗要做運動,要食多啲高碳面包先得
睇到呢個story 有d 尷
唔使做人阿媽先明
中一都明首詩架啦
蝦蝦真係好鬼自大 貪威
自從俾人追擊冇晒收入
就日日喺屋企慳呢度慳嗰度 過埋啲拮据嘅生活
個人又消極又自負 放唔低以前啲生活
仲成日扮住佢個賢妻 中產太太人設
殊不知已經俾人篤爆晒佢屋企外強中乾嘅財政狀況
好心佢搵啲嘢做吓
先30歲人 而家先發展事業都唔遲
如果佢發展到有一技之長
絕對係可以自豪到80歲
好心佢份人down to earth d啦
虛榮心唔可以當飯食㗎
因為尋晚食咗杯雪糕 fat fat
香港啲男人同你有仇咩千祈唔好離婚 邊個娶着佢都行衰運

呢啲正嘢留返俾你啦馬馬
唔講有毛有翼咁遠喇,請問母瘦雛漸肥喺邊
點解蝦乾好似成日有新嘢(全部都係關於自己唔係個仔)
但冇一樣野係玩得長久
咁得閒google不如po多啲角仔啦
404not found左好撚耐
我要角仔講野行路識郁既片啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞