[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
第100post 留個林俊明
許願:
祝蝦乾早日收皮
快撚啲湊番好個仔
嘩唔該哂
嚇死仲諗點解唔開po
今日真係值得高興
係賀下佢
終於等到100啦!梗係要留個LCM啦
Btw蝦乾好似del咗啲賣咗嘅記錄
100達成要留名
係喎終於到左100都唔記得左
Carousell單野太多花生

平日唔會追po,最長一定係今次
恭喜100!
Post 100!!!!!!! 辛苦各位嘅堅持 感謝一直以黎幫手開post嘅每一位
Mon po狗alicehaha

全新都係$3000幾$4000唔使
蝦乾係咪覺得自己對腳香啲?
着到殘曬都值$2500
del咗啲賣貨記錄
喺comment都可以睇得返啲圖㗎啫
戇鳩
Carousell整合篇
有絲打搵到Carousell入面有個ac咁岩賣嘅嘢蝦乾全部都有,令99 post極速爆post ,有興趣嘅絲打可以睇返99 post 由#625開始追看

BB車篇

角仔衫
嗱! 角仔件衫我先信保養得好,只係影過相一次,打完卡冇延續性就賣左佢

LC倉底豉油碟
LC開倉爆seed咁買,打卡嘅使命完成又賣走
說好的LC忠粉呢?

LC攪拌碗
喺片入面講到幾好用都好,人窮說是要賣
喺碗入面,你見到角仔嗎?

朋友送嘅茶具
朋友送嘅茶具梗係要無本生利咁賺錢,我蝦仲話未計運費地平售,我係佢朋友就傷9心,送份禮物比你都唔計運費,你同買家計先會覺得set平左🥲

我蝦要賣袋了

蝦乾賣嘢冇問題,不過我地就發現呢位賣家好唔誠實,所以咁大反應

85%新即係用過幾多次

補充:有人覺得85%新嘅定義係部機嘅保養程度同功能!
我蝦成功po出來就咁多次,失敗冇po未計。我蝦不面交,買家點check機?

仲賣緊嘅Chloe袋

嗱嗱嗱!!!我地冇屈佢,佢話使用次數唔多架黐線西們請賜教下,個袋又帶過去旅行同出左去四圍擺咁多次,咩叫使用次數唔多?

仲賣緊嘅RV鞋

RV忠粉連對鞋都唔要了重點係我蝦唔喜歡著隱形襪,對鞋嘅衛生程度自己諗灰甲會傳染的

開post賣嘢冇問題,坐擁13.3萬followers嘅KOL要收收埋埋咁賣嘢,仲扮到d商品冇乜點用過

絲打將心比己,買左個幾千蚊嘅袋,又冇得check貨(唔面交),買到返嚟又殘又舊,到不如買同價嘅全新品?

名牌袋可擺去米蘭站/發達太太嗰d舉左佢,好明顯人地都唔收或者㩒到個價好低先會擺Carousell
Carousell好多假嘢,唔知佢個袋真定假

我蝦都有free物架
蝦乾 我真係恭喜你呀 終於100個post
第100個post
牙蝦 我真係恭喜你呀
多謝大家100個posts嘅陪伴💛
啪完
蝦:得啦得啦

btw絲打改得好高汁
辛苦你了!好清晰
100喇
多謝大家嘅整合同埋樓主開PO
留個林俊明賀賀佢
熱烈慶祝 100po
留林俊明
post 1上熱門入左黎睇 追到而家

牙蝦人生成就解鎖 連登有一百個post講緊佢
llcm
氣炸c 好早就見你開始留言
你個名可以換到一次carousell同蝦乾面交機會
蝦乾post突破三位數留個林俊名先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞