[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
由1追到100差唔多2年~多謝蝦乾為我地生活帶嚟無限精彩
癡線西都無咁齊心呀
我有興趣
因為覺得佢有d位好蝦乾
呢個真
大把free bb衫 佢分明唔想蝕
Audit 後遺症,叫人please update / please follow up
邊個?
正解

同埋bb鐘意訓定有黃膽
夠鐘一定要湊醒佢飲奶
基本媽媽本份
而唔係成日me time
比如佢個條搬家五個決心既片
Welcome 想知更多
你睇埋佢以前日本WH啲片仲正
佢同蝦乾都係太有自信 可能係因為自卑 所以而家搵到少少錢就成日喺度「教精」啲網民 好討厭
我直頭覺得佢地侮辱左痴線西呢個名 當初班絲打真係搞到水魚同大佬b收皮
請問佢地除左雙重標準仲有咩成就
YouTube 成日彈佢出黎 但未睇過 因為佢個樣好麻麻
以前高登都係咁樣追撃架啦 唔係點令佢哋收皮依家個d叫大愛西算啦
其實好多人關心蝦乾幾時收皮
好似琴日99 爆左
係會有絲DM 我IG 問100 幾時開
好想繼續狙擊佢

推到100 唔係一兩個八婆怨婦無聊無嘢做
而係有好多人睇佢唔順眼,加上佢柒事一籮籮
所得出嘅成果

對一個虐兒,無誠信,又自大,目中無人,死不悔改嘅人有憐憫心?
不如日日返教會禱告啦

仲有呀,佢老公有份虐兒㗎,佢一D 都唔無辜
講咩唔洗搞埋人地老公
咁大愛㗎?
咁成個痴線西都應該摺左去啦,所有KOL 都唔好狙擊啦
人地都係打份工賺錢姐
仲有咩我決定簡單的生活
睇個名都覺得尷尬 唔會想撳入去
唔需要比view 內容冇咩好睇
唯一係佢剪片好似好過蝦乾 仲揼本用埋航拍
佢地話我地改圖好無聊同痴線
佢地究竟知唔知元祖痴線西係點樣狙擊到大佬b 收皮?
建議佢地搵返人地D 作品嚟欣賞
狙擊人唔係靠圍埋講是非咁就成功
如果係嘅,蝦乾一早上水收梗Sponsor 啦
請問水魚係發生咩事?
睇咗佢條咩日本廁所片
標題黨嚟
成條片淨係講點裝修
但廁所係冇圖
好出色 通透感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞