[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
post100 lm
好似賣假the balm眼影
Ig search #團購專員謝安魚 圖文並茂
淘寶、微博、小紅書
咁熱愛我國文化
移民大灣區啦
我都係YouTube 成日彈佢d片出嚟
長期出搬屋裝修片咁
其實hagone已經收得7788皮,但佢又成日衝出黎 唔知佢想點
可能蝦乾遲下會更多上水洗底
有班人可憐蝦乾比人狙擊好慘 我蝦賣慘可能成功
留名睇冥想心得分享🙂👍🏻 心靈雞湯書分享🙂👍🏻
冇個話蝦乾個餐具唔係淘寶貨 唔應該講20倍
最多追擊佢賣仿品
咁啲kol都冇賣淘寶貨啦 冇證明佢係淘寶入只係淘寶見到一樣啫
仙嬸都冇抄人啦
唔撚怪得班kol點都有妹豬
個個比人追擊嘅kol都鍾意咁講
仙嬸老母都係咁講架
我要眼紅 妒忌人地有錢有料 就追擊beth bob叔啦
Bob 叔曬吓自己啲錢得嚟又唔會覺得佢乞人憎呢吓好嘢
Salt bae 嗰條片笑到仆街
佢仲未心死,佢仲未接受到要做FT-mum或者要打工。佢仲等緊個機會翻身。不過佢冇自身條件:
-冇內涵
-學歷唔夠HD唔係大學生;食PHD唔會變PHD
-性格係原罪,亦都係令佢柒事冇停過嘅原因
-運佢已經用盡,入到Be都發展唔到
-買電子書唔等於睇左電子書
-買假嘢唔會變真嘢
-買左廚師機唔等於煮到嘢(睇返佢d青苔糕)

佢所有嘢都係得個樣,冇內涵,機會係留比有信念同努力嘅人,可惜佢兩樣都冇
留個俊名 賀一賀第一百個post
佢home tour條片都似蝦乾
少少野都好開心、講一大輪
但佢間屋裝修at least落足本
啲日本廚櫃、廁所真係好用
佢有sponsor嘛
上個post 實在突然推得太快太多花生
唔經唔覺已經100個post
但蝦乾竟然仲未出黎道歉/澄清自己教錯人育兒資訊
死唔斷氣成日想r 撈
That’s why 去到100都仲會間唔中上熱門囉
諗起佢條沖涼片fing 9 角仔就嬲
條廢西根本handle 唔到一路拍片加一路湊仔
搞唔掂就湊好個仔先啦影影影,影你老母咩
其他柒野都係笑下當佢呃飯食
但咁樣對個仔真係接受唔到
吔屎啦臭蝦唔洗旨意做番kol 呀

貝貝是來留俊名的
冇睇幾日, 原來發生carousell 事件! 勁精彩!!
話咁快就推到100! 加油呀蝦! 好笑!
貝貝係來自邊度?
邊個?
全屋都sponsor咁滯,有幾重本啫
蝦乾而家應該好開心 話哂佢虐兒加二手mark up都俾隔離post講成無關痛癢嘅小事咁不過想同蝦乾講句你一日未收皮 係唔會停止狙擊你醒下啦 唔使發夢復出
Post 100留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞