[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
可能佢想表達自己無單?

不過佢都幾無腦 咁樣同話個朋友送左件掗拃又唔等使嘅禮物有咩分別

邊有人仲夠膽送嘢俾佢
杞子留名
感謝絲打整合
冇單就冇單啦放得上carousell買賣都預咗
蝦乾on9在咁直接寫係朋友
又要俾人周到佢喺片mention過
btw見隔離post有人話蝦乾比人狙擊好慘
難怪蝦乾繼續死唔斷氣上水洗底

hello我係黎推po
狙擊到蝦乾要變賣家當
唔通要移民?
痴線西post d人咪又係日日cap圖笑人夾胸扮大波
嘩踏入3位數100post
強帖留名

點諗過當年上姊妹淘教人影相
咁多年後仲睇緊你呀蝦
自己都係狙擊kol 嘅痴線西
人地要狙邊個,點樣狙又關佢地事
討論絲打多過狙擊kol
笑人地公屋妹,笑人地扮大波,笑人地個胸墮就好有品
我地都無理過佢地點講其他Kol
但就成日話蝦po 人狙擊點離譜,點痴線,指指點點
其他巴絲講都正常,但你地都係狙擊人㗎咋
五十步笑百步
未睇 先留言賀一賀佢
上個post d 花生岩食完
認同 但呢度係蝦乾台 唔想討論其他人太多
認為蝦乾要收皮 就繼續留低討論同繼續狙擊蝦乾

我目標就係蝦乾如佢所講social media detox (carousell都計呀 你mon得咁實del sold item做咩)
認真留響屋企做一個稱職full time mum 🙂👍🏻

.
而家個白卡look同以前意氣風發個樣真係差好遠
不過佢應得既

呢啲易碎野用郵寄已經夠大風險
仲要限郵寄唔承擔責任

btw $10都要賣有冇咁唔掂已經日日食乾包
仲要到付 sf至少$30啦
計埋運費都$99
Post 100 lm
由post 1追到post 100
蝦蝦都仲有好多笑料俾我哋
熱烈慶賀第100 post
感謝大家一直陪伴 希望有日見證牙蝦正式收皮
咁多笑料
我覺得屋企d杯冇可能淨係用過兩次咁少
尋晚呢邊未開,隔離post話我地恰9蝦乾
家陣佢最近又出嚟呃人喎
佢記錯,95%新應該係用過5次
100-5=95
輕鬆,多謝大家
.
佢記得自己用咗幾多次先好嘢
我買新杯就會個排都用新杯
可能未洗杯都唔當一次
估唔到咁有緣一下子比蝦氏家族不知不覺起埋蝦乾黑心商人底
好心個袋用成五六年就咪鬼寫95% new,唔通真係一年1%咩
加上chloe呢啲開倉brand直接去outlet買全新嘅幾年前舊款 分分鐘仲平過蝦乾賣二手
做人咁鬼唔老實又貪錢
人哋話佢唔係呃人錢 要用環保角度睇佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞