[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(100)

1001 回覆
78 Like 11 Dislike
溫提
過百負皮
證明佢個白卡樣嚇死好多人
CD-ROM仲要不計其數
蝦乾唔該唔好再post 你個白卡樣
好多人冇出聲咋
唔好以為個post 冇人睇呀
笑撚死

搵小學/初中既文諗住拋書包
點知柒到應一應

仲要話睇首詩睇到喊
我係你父母睇到你咁款就真係喊出黎
流量測試again
沒有娘家
佢肯Google唔亂咁解讀算有進步
所以我覺得佢如果真係有憂鬱症都係抵死
佢養兒防老都算啦
咁係咪應該悉心培養好個小朋友,大個報答你呢?

我地由post 62開始提醒緊佢角仔可能有發展遲緩,要跟進下(咁細個做多d訓練好快追得返),但蝦乾到依家除左P個頭,避晒正面咁影比我地交貨,佢有冇改善角仔成長問題

最近驚見角仔個頭啡晒,頭髮又疏, 唔係似鬼仔,唔值得慶賀,係營養不良嘅訊號

我蝦做過d咩為角仔?
你點對人,你點對你
你點對阿麻,將來你個仔一樣咁對你
你點睇你外家,你個仔一樣點睇呢個屋企
你每日怨嘅嘢,個仔會吸收,會學返你講嘅嘢
痴線推到post 100
lm
就正正係咁

佢更加應該要好好做人
等佢父母泉下有知都知佢生生性性
生活對得住良心,腳踏實地知足常樂

細個又唔好好讀書
大個又唔腳踏實地,呃呃騙騙
生埋個仔都仲唔反省,仲要虐兒
「勿以惡小而為之,勿以善小而不為」呀
佢Post咗成晩而加先得閒我睇吓佢
佢存在感越嚟越低

唔知點解酸菜魚嗰張左上角會見返佢d烘焙品,唔係當飯食呀嘛
我都覺得佢將啲包當飯食
琴晚佢出post但大家都冇心情討論佢
蝦式中文
肚子覺得滿足
又可以做蝦氏新名

飽咪飽囉
覺得滿足咪滿足囉
你個肚唔識思想㗎喎
完全冇人知佢up story 真係過街老鼠了
肚入面嘅子覺得滿足
Po咗11個鐘先有人cap上黎 仲要冇討論價值

啲包包餅餅睇到唔想再討論
無驚嚇無驚喜
繼續乾爭爭硬綁綁
應該唔會啦
初生BB 車都賣埋
應該馬馬都接受唔到有角弟角妹
一隻角都咁陀衰家,再多隻角真係搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞