Mata quest 2玩Steam VR討論(21.5) VR玩到J都斷 抄人post名

800 回覆
12 Like 4 Dislike
係好正
近排有感 VR GAME 一定要玩原生VR即係VR Only

唔好玩VR MOD既 例如咩咩 GTA 5 VR MOD 2077 VR MOD...呢類狗屎垃圾

唔好玩官方後手支援既VR GAME 例如PayDay 2 Fallout 4 VR...
呢類官方之後畀更新支援既VR 都係垃圾 反VR體驗
新手上路! 可以add oculus 一齊玩

另外有咩槍game好介紹, 都係Onward?
唔恐怖唔險森就ok
入TG群
Population one
After the fall
精神時光屋
一玩玩咗幾鐘完全唔知時間
Private左
你無答驗證問題
或者你答錯

會自動ban 24小時

聽日再返嚟

大家記住 要撳第二個
Resident Evil 3 VR | Part 1 | Nemesis In VR Is Absolutely TERRIFYING!
https://youtu.be/wRqv9cVMtBE?t=465

笑死7:45開始
舊電真係唔掂
玩兩個鐘就冇電
差住玩project wingman 都係扣緊電
Fallout 4 vr 幫自己起咗間靚屋 擺埋個靚甫士影相
呢隻好值得買支hotas黎玩,個第11關真係
如果純講vr體驗,psvr隻ace combat其實整得仲好
不過好可惜得3關,同埋受限於psvr畫質
第11關係指幾十隻係空中dog fight?
第11關係指幾十隻係空中dog fight?
係,關卡名叫cold war
無d咩離奇目標,好純粹咁放滿敵人比你打
開部掛滿多重鎖定武器嘅飛機出去,配埋首bgm
在我個人黎講係vr數一數二嘅體驗
https://youtu.be/x5YpgPLVWh4?t=18
超熱血 真係毛管棟
可惜無pcvr版 psvr好多VR都好demo
RE 7 VR就純粹畫面VR 要用PS4手制玩

反VR遊戲體驗
講起黎 steam vr果隻 星球大戰 中隊
都係好撚正 睇咗咁多年戲 VR渣戰機夢想達成
Skyrim 沉浸感勁唔勁
要mod
超正 神作級
Mod其實好接近原生VR game
8成左右

本體加DLC+ 任務mod
玩唔完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞