Mata quest 2玩Steam VR討論(21.5) VR玩到J都斷 抄人post名

800 回覆
12 Like 4 Dislike
你確定有電? 佢有個封條封住咗
Next Level Virtual Reality - Hellsplit: Arena
https://www.youtube.com/watch?v=Q-92ritPurs

痴線, 可以徒手扯個頭出黎, 仲可以一拳打入心口扯個心臟出黎
香港真係無人玩VR
隻game嗰陣初初接觸VR玩到我少少頭暈因為要不斷前後左右咁走避開啲嘢
真係好清,就咁睇片已經覺得好似喺電視打機一樣咁上下,不過始終有條線拖住玩唔太方便,本身用緊quest 2 ,如果我要換機都應該等再出新ge無線VR先會換
寄望WIFI 7
冇一條得
一係no longer available, 一係話Your country is not eligible to use Referral at this moment. Please ensure you're not on a VPN or other private network.
明明已經有用nordvpn
Please ensure you're not on a VPN or other private network.

可能BLOCK左..之前都無
唔得就要問台灣仔拎
要煩少少 要加FB FD
電都換埋都係無電到,detect唔到
我早兩日先用nordvpn係樓主個reddit post入面成功被推薦同收到30USD credit 不過click在好多條先得 試下由下面開始?
Your country is not eligible to use Referral at this moment. Please ensure you're not on a VPN or other private network.
有冇出過呢句?我怕係block左
定係試下eu個啲link好啲
有試過 我都係連去美國 我都攪唔清楚點解有d得有d唔得..
link只可以接受5個
去巴哈問台灣仔
咁唔好彩? 你部機邊度買? 美森就退左佢
我發現反而我自己個APP好似可以推介人
有冇巴打會有推介LINK比到我
唔得 香港地區invite唔到人
嗰粒鑽石我都有
玩vrchat先發現好多地圖夜景都係香港黎

有冇去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞