Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
攻頂巴~
Iphone都用緊512GB
買咗三叔應該會成日影相,1TB係啱啱好
有時啲app同相多就好快爆
特別係冇咗SD卡之後,有大買大
隻錶最後都係升仙,買左隻watch 4,第一印象就係續航差勁多 四十幾%電居然無辦法12點頂到9點,要開慳電模式。以前隻active 2實頂到
8gb價錢又唔知有冇得平
我覺得香港未必會入
唔知會唔會改善拍片質素呢?
用緊A52s但係冇5G plan,亦冇意思上,洗乜咁快
我寧願慢D,驚太早中bug
用緊S21表示好順
不過material you 玩到好悶
唔想買s22u因為支筆對我冇乜用同埋個外型好似唔係好靚仲要曲面,但如果買s22+個解像度又好似中階機咁,其實望落去會唔會差好遠,同埋係咪會比較慳電
係,如果做運動嘅話可能只可以用到半日
同埋sleep tracking 會好食電,而且深度睡眠唔準
其實我用緊台水A52s,唔知會唔會仲遲
今年細機預咗銷量仆直啦
唔想買s22u因為支筆對我冇乜用同埋個外型好似唔係好靚仲要曲面,但如果買s22+個解像度又好似中階機咁,其實望落去會唔會差好遠,同埋係咪會比較慳電
s22+ 今次好似有2k mon?

睇今日發布會leak 應該冇
如果散熱好
打機分分鐘贏埋iphone
中港台差唔多時間推更新
sorry第一次入呢個po
想問問有無巴打用三星d電話通話有問題
我用緊s21+, 對上用10e兩部都有事
10e係人地打黎, 我聽到人地講野, 人地聽唔到我講,
同埋有時係人地打通左俾我等緊, 但我部機完全無接到call
重開會無事, 但無機日又會重覆

轉左而家21+ 無論人地打俾我, 定我打俾人, 都有機會通緊或者傾緊幾秒至10秒左右就會自動斷線

覺得好煩, 一部又係咁兩部又係咁, 已經唔係用中階都係咁多問題
試過換sim, restart都解決唔到, 要發作時就發作
ws call果d就無問題
趁仲有保拎去整
我部A52s(唔似係台水,跟機有3腳叉電器)今日收到4.0, 升左感覺唔錯
用緊note20u, 影近野極on9, 好想攻頂s22u, 但係又曲芒
真係弱智無極限 細機還細機,洗咩整咁薄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞