Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
成日聽都係sony software垃圾 同埋未用過驚中伏 好撚後悔無換s20
啱啱升iOS 15.4 beta
Fb ig 都仲係80hz on average
要好慢咁掃先有120hz
好想要3.5mm呀。。。。 返工經常用
而家用咩機?
A52 S10
唔好啦
想要flagship全齊裝,可唔可以出部新版s9+ 比我
sony幫到你
掉轉講,手機cmos細先要用computational photography搭救,的確唔似alpha一向作風
但無八達通,我真係有考慮過
行貨都咁平,好勁呀
痴撚線,三星睇spec 完全冇升級之餘仲要縮皮咗, 早知舊年換S21U, 加陣換咗S21 256gb 唔夠用, S22U 又樣衰加電細咗。

睇返S21U 512 好似冇咩跌價tim
why not both
睇你咁講真係唔想買新,我隻watch1頂到三四日,冇記錯有一次15%電開慳電頂到成日
watch 4我用到兩日wo
22 ultra 3x/10x senor size/ pixel size仲要細咗

21 ultra 10MP 1/3.2 1.22μm
22 ultra 10MP 1/3.55 1.12μm
apple嘅邏輯就係你掃得咁快都唔會睇到內容㗎啦 80hz咪夠囉

其實掃得快嗰陣時先體驗到120嘅流暢度
諗住靠software process ?
三星成個buds系列呢幾年一直半賣半送咁去搶tws市場, 我覺得你真係唔好再等三星旗艦機會加返3.5. 分分鐘將來連A系列都會cut埋添.
pixel 靠好勁嘅軟件先可以將363 由pixel 3用到5 每代都有少少改善
但憑samsung嘅軟件+差咗嘅硬件 我唔覺得會有進步 唔退步已經偷笑
我在意拍片多啲
Galaxy watch 條帶得 samsung online store先有得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞