Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
老閪都等埋港版S22嘅預訂優惠先
8 Gen 1 GPU 新核提升唔少,有評測過實制跑game幾乎拍得住A14/15,但功耗係差一截。

睇下最後調到咩地步。
其實係咪app問題,因為我從來未試過好似佢咁
過熱用電勁未性能一樣會打折, 本身今年諗住買住S21 用住先等S22 會生性, 點知仲撚閪,三星真係可以食屎等收皮啦

下一代iPhone 14 如果真係轉打孔mon 同 type C , 基本上可以轉會ga la ,價錢上冇優勢, spec 又廢, 三星留返啲資源去出啲垃圾摺mon 機啦, 嗰Mon咁撚大條坑既垃圾機搵傻仔買
肯定好過888 因為888連865都不如
請問有冇巴打知衛訊trade in價係咪仲好過自己放上網賣?我等緊S22U

放緊Fold 3個價都唔太高
我覺得摺機會係下一代潮流,等技術成熟之後應該會愈黎愈多人用嘅
最主要係價錢 三叔要推隻fold FE出黎吸客先得,一萬以下就可以吸引唔少客。唔一定要最新soc
成本最貴係個內mon同個較位,CPU本身就唔貴
平得幾多得幾多啦,三叔平時最中意咁玩。隔離oppo find N都係,處理器用舊一代,呢度偷啲個度偷啲
find n唔係都係888咩
跑埋過熱降頻後成個fps出埋嚟,A15一樣降頻。講緊兩者都過熱frame drop後fps只差少少。8 Gen 1 Cpu就唔洗期望,GPU可以睇下最後咩料。

好明顯用得水果同三叔取向都唔同啦,前者要跑分剪片成套系統塞比你無得改,後者自訂功能雙開album file system 開放性。到呢一刻仲未明兩個系統優劣嘅只適合水果
自己放通常會高少少 500內
trade in就方便啲唔洗煩
睇漏 fold 3自己放會再高少少 都放接近1萬蚊
才女西子同大家拜年,增暖意
https://youtu.be/rdQRXp8fa-0
wtsapp最近無啦啦又唔識自動彈message

算撚完an12勁多奇奇怪怪bug
s21u 512gb係16gb ram
今年得12gb既話咪姐係退步?
想問下有冇人知
過保Note20 Ultra
換原廠膠貼幾錢?
應該唔洗洗機?
係,但你睇翻個發佈時間,佢其實可以用8g1
用緊S10E真係覺得幾神
但電真係用得快咗
依家觀望下S22細機值唔值得換
人地係外國版呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞