Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
s22 硬件cut
8 gen 1 又唔惦
部note10+ 仲用到
今日去睇ip13mini 感覺都ok
可能大細機雙修算
我隻active 2買咗三千幾𠻹
啲錶好似越出越抵玩
筆直無限建議直上Ultra/ZFold
FE=入門旗艦
錶帶唔係求撚其20mm錶帶就得㗎咩
用緊錶舖買嘅精工鋼帶
S10都有分三部啦
有幾難明
大中細碼一樣有5G, 最大分別係Ultra後面個鏡頭勁啲(尤其遠攝鏡)同埋Ram多啲, 而今代S22 Ultra更加同Note一樣內置埋Spen添
而家冇咗e 變咗fe
都係多咗ultra啫
今時唔同往Plus喇
a53已cut 3.5
三星唔用pro已經好畀面
s22 = s10e = iphone 14/14 mini
s21fe = s10 lite = iphoneXR
s22+ = s10 = iphone 14 max
s22ultra = s10+ = iphone 14 pro max
咁快就cut?
btw, 唔知buds pro 2會唔會同S22一齊出呢
+有咩資格叫pro
窮又想用就要去細鋪買
就算部機幾神都好裡面啲零件遲早都會神
我開左連續偵測但無開aod,之前active 2 40%電肯定可以頂一日,而家watch 4 收工都頂唔到
早買早享受,遲買享折扣 我隻active 2 44mm 藍牙1.5k收翻黎,三叔電視贈品,臨出watch 3前大promo
想問吓而家官網個s21 優惠係咪算抵玩 ?
定係等埋s22 出, 先再買s21?
外國有人曾經叫部Note10+(plus)做Note10 pro
s10+ 可能真係要用到壞先會換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞