Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我上網睇都係話係呢個位set
但唔知係咪an12問題
入去係冇clear個掣

dllm up左4.0勁食電
原來an11都冇
ultrawide係咁
iPhone 直頭係油畫
上一部機用緊note10 升左an11
但一直都係no default 我死都唔撳always
但今次轉移完唔知點解幫我set 左samsung browser
dklm
嬲嬲地想轉會算

但上個月又買左watch4
oooo 咁即係技術仲未做到,當做到清晰個時又要改變4邊變型,有排玩
忍唔住手入咗部二手fold3
正式轉會Samsung
Ching幾錢入手,唔等S22U啦
想用摺機,二手有保一皮

不過佢Samsung網店買,唔知touchwood係咪真係有保
官網店就一定有保既,我反而想trade 左fold3換S22U
我返工個大mon都有用
不過都驚用唔慣先買二手
覺得唔好用?
加陣真係屌住用, An 機陣營除咗三星就係得返批大陸機, 華為又被人收咗皮, 三星係An 獨大未鳩黎

尋日睇Ray ma 講部oppo 摺機, 明抄你三星但真係做得好過你, 起碼冇咁大條坑, 講真三星本身都係咁樣出身,加陣上咗位,冇人逼佢根本可以亂加價cut 性能
全日5G唔打機,只係睇Netflix 連登未到6點已經要充電。
合埋部機好厚,面mon幾長所以個比例有D怪。不過打開用真係超正呢個係我猶豫換既原因
A52S 出ANDROID 12了
物理定律嚟,好難解決
除左大陸機因素,oppo部摺機真係超班,如果係三叔出真係銷量爆升
好似個摺mon都係同Samsung合作研發
可能Fold4就用返同一種摺法
合埋完全無縫,一有塵或其他野夾到就大鑊。

希望Fold 4可以細屏濶返少少,內屏少摺痕同內置spen。
如果變到 Oppo 又矮又肥噉,就唔係幾想用囉
其實而家個比例我覺得幾好
再闊主mon就會變正方型,或者太大部
dls 港版S10出未啊屌你老母
要睇中國組測試進度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞