Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
大部過21U?
有無收到風22u個相機比起21u有無啲咩突破
無既話可以安心等fold4
請問咁多位
啱啱換左新機
之前撳link 會問我用邊個browser 開
而家一下就直接入左
我想佢每次都問我用咩app 開應該係邊到搞

同埋而家唔識拎起就自動著mon
無咩突破,主要都係打磨+isp算力&算法提升,都係常規升級
12 pro max 得6300
宜家仲出u21 ultra 係咪明智
setting
apps
choose default apps
山寨機
我睇到尾先知, 早知唔貼~
太好了😃
拎起著mon呢到 set
我都有諗過, 但一拎上手就回想返當初點解唔用S21U 既想法, 太撚重, 曲mon

但三星唔撚生性無計, 等S23

S20 相
發覺用0.5x zoom d相影完幾朦下, 好似走焦咁(第二張), 唔知新一兩代21, 22 會唔會改善到呢個問題, 成日都用廣角~
一開箱見到叉電器,包裝粗糙就知係流料
頂多咪就係發布前出嘅係樣板機
個樣有啲似但係功能差一大截。
Android版whatsapp應該有事,就算背鏡影相都會無啦啦影多忽,用番相機app應該OK
電量其實都好睇個人,我諗我屬於輕量用家,有時24個鐘都係用左3個鐘SOT,一日一叉通常都淨40-50%(機係A52s)
我部s21u 用廣角 0.1x zoom影風景都係好朦
諗住過完年拎上三星睇下有冇得整
唔該哂ching
Note20u 都係
我都搵到呢到
但之前個default app 係none
即係每次都會問我
而家個default 夾硬揀左其中一個browser
冇得clear 佢
問嗰陣你要撳always先唔會再問
可以喺呢度clear
係咪部部機都係咁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞