Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
突破羞恥心
如果佢好似s21細機咁平到俾我嘅話我唔介意佢cut spec
但cut完唔減價就
s10plus 8gb s20 12gb s21/22行回頭路做乜鳩
三叔:換埋主鏡唔加你價咪汁到 再減價我點補翻amd條數

真心戇鳩,左偷右偷慳個少少錢,都唔夠自研exynos 放血170億美金
1790咁平,係咪水貨?水貨都無問題,只係無保用
啱先睇返,原來2016年嘅s7已經開始有2k,去到2022年嘅旗艦反而得返fhd,samsung cls公司
再早一年嘅S6都已經有2k
N年前部Tab S2 8.0 都係2k mon,仲靚過呢幾年出嘅Tab A 系列。

刷Lineage 上An 9做簡單youtube/睇漫畫完全勝任。
Model/型號 : SM-R870XXXXXX
Color/顏色 : Black
Distributor/代理商:Kentech International / 勤達國際

閣下的手機來自三星電子香港有限公司特約經銷商,閣下只須持有有效發票正本,由購買日計起,機身一年可享有原廠維修及保養.

從來唔去大鋪買野 反正都有勤達保
細鋪買watch4真係好抵玩
就算classic版都係$2200
啫係今年s22u最多都係得12+512?
咁都好意思叫Ultra 咩,前兩部都有16gb ram,而家反而cut到得12gb。
跟著又冇咗sd卡,我而家用緊部s10+有成1tb,仲有得插sd卡。
samsung仲好意思越賣越貴。
而家仲有冇邊部旗艦機有sd卡 有卡真係方便好多 一用爆就換 仲要而家啲相咁大容量
不過佢張圖 S21 Ultra 都係寫得8Gb Ram
電量又錯 鏡頭又少粒

官方圖
唯有等9號見真章。
但點都會買,部s10+ d電頂唔緊。
本身一直都鍾意note系列,難得佢而家借屍還魂。
希望samsung生性,賣得貴,個spec就俾好d啦。
今次發佈係咪冇新耳機,好似完全冇消息
標準答案:Sony
然後標準回覆就係Sony更新遲+比例怪
新總會更嘅
我覺得Sony嘅mon同相機先係重傷嘅位
pro i 其實幾吸引,宜家做到9千中送xm4 幾心動
如果我未買1 III
pro-i依家呢個優惠我可能會衝
用緊s10都考慮緊,唯一考慮係Sony computational photography麻麻
吸引咩
https://youtu.be/2GPmrHo3etM

呢部嘢續航廢過S21
現在係要跟翻電話個 language 我都有呢個問題,電話 lang set翻中文就無事,我也習慣中,一係就用 gboard 就唔哂轉 system lang
可能Sony 玩開alpha個套
2200勁平,我隻gw3都2980用了一年多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞