Samsung Galaxy 集中討論區(160) 即將發佈 S22 白卡已死

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

近鏡
10x

真係好想知8gen1會唔會仲係好似888咁大食
三星根本唔會滿頻行 大食極有限
希望s22唔好再1080p
用虎年做廣告但冇一個中國城市係咩玩法
但係唔鎖頻都叫勉強追到殘血A15, 如果鎖埋頻嘅話
btw, 我諗我都係等下年換機好啲唔想今年換機但粒U仲慢過朋友手上部ip13
有冇人等緊S22+
A15 係iphone既表現仲差過三星
你係想講lag機?
我兩邊都有用
其實如果大家都降頻的話
三星效能係拍馬都追唔上
A14/A15開咗慳電mode, Apple效能仲係領先888成條街,計埋發熱都係

同埋一路都話,三叔首先要解決嘅係software問題
One Ui 唔frame drop 已經算係改善咗啲
後年:我諗我都係等下年換機好啲唔想今年換機但粒U仲慢過朋友手上部ip14

大後年:我諗我都係等下年換機好啲唔想今年換機但粒U仲慢過朋友手上部ip15
ios 唔frame drop先係改善
垃圾promotion

iphone 一離開wifi就算省電mode都係照降頻 仲要係卡一卡果隻
未計 玩玩下 暗mon
全部ios產品 係得ipad叫做見得下人
我朋友一向都係部機唔用到壞都唔會換, 除非佢部ip13垃圾到用1-2年就壞啦呢樣我諗問石巴會清楚啲
btw, 就算今年我真係換機我都唔會換S22而係會換ZFlip4
如果以888嚟講三星已經調較得好過唔少支那廠
呢樣真
但打機真係死
巴打又改名
不過身邊fd都係用2~3年先換
同埋近幾年好難用壞部電話
依家啲電話越嚟越耐用
s20 升左an12之後d字型 變到好怪
同埋三星鍵盤用Google語音嗰陣sense唔到廣東話,試過用g board但係唔慣

有冇巴絲知道點樣解決
啲白色字好似過度曝光咁
螢幕變色算唔算
我部21就係綠mon搞咗次維修
買手機真係好睇運氣
我覺得電話唔應該用到 total loss 先嚟換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞