|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
car3 啲畫面好流,玩唔落
部機得我細佬玩 暫時無game玩
上次係老秋都見d人排到痴左線
眼訓嗰陣玩MK8, 撞緊牆又唔知, 原地轉圈又唔知, 停咗喺度又以為自己行緊

勁啦你 400 分
睇gk blog瘋狂幫mhw叫春好爽
https://greatgame.asia/全港獨家!《monster-hunter-world》製作人專訪!/
既然是在家用機平台,那是否代表未來《魔物獵人世界》同樣會在手提遊戲場市場發表呢?辻本想了一 下便回應「暫時未有這打算,不過如果符合開發構思的要求,不排除有機會回到手提機上。」
有孖車 不過有小朋友鍾意Cars所以問下點睇隻game

原來喺咁 你有錢 咪就下仔女lor 不過細路咪俾佢地玩咁多 不過familyday 促進感情都幾好

唔係我d仔女
https://greatgame.asia/全港獨家!《monster-hunter-world》製作人專訪!/
既然是在家用機平台,那是否代表未來《魔物獵人世界》同樣會在手提遊戲場市場發表呢?辻本想了一 下便回應「暫時未有這打算,不過如果符合開發構思的要求,不排除有機會回到手提機上。」

手提一定出唔到依家隻畫質
畫面點都有降grade
有孖車 不過有小朋友鍾意Cars所以問下點睇隻game

原來喺咁 你有錢 咪就下仔女lor 不過細路咪俾佢地玩咁多 不過familyday 促進感情都幾好

唔係我d仔女

我都記得chok仔好後生
眼訓嗰陣玩MK8, 撞緊牆又唔知, 原地轉圈又唔知, 停咗喺度又以為自己行緊

勁啦你 400 分

3字頭了

勁啦你 400 分

3字頭了

建議你練下 time trials 至少追近到任記員工先啦

哩隻真係幾好玩

哩隻真係幾好玩

你個mon咁既比例玩其他game會點

哩隻真係幾好玩

你個mon咁既比例玩其他game會點

正常人係會較 16:9 加黑邊
動物之森,動物之森呀,你老母任地獄!
屌!終於贏左lv7 Grand Prix!係無隱藏野既原來

大峽菊終於等到癲左

馬豹交?
師兄們邊到買套同mon貼

哩隻真係幾好玩

Surface pro貼apple貼紙
巴打個dock後面留返條罅俾佢入風散熱好喎
屌!終於贏左lv7 Grand Prix!係無隱藏野既原來

ARMS 段新 trailer 啲 vocal 好似唔同咗咁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞