|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

有咩問題?

合唔哂

凸出黎個個位合唔到入去

餅帶未放晒入去?

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/160532_48a329e31209ec33d5a54ebe7e9f4b40.jpg[/im[/url]
放哂 即係正常係合得埋 依家係鬆下鬆下

未啪實

最實 就係啪唔埋

你個mon花左?
孖車第三圈中途由 #12 追到#1

車神

車神

一枝火箭咪得

第一冇拋離到先有可能

係咪一個藍龜 前列炒晒

係咪一個藍龜 前列炒晒

我拎三菇+火箭+金菇+金菇
後面助攻藍龜
https://greatgame.asia/%E4%B8%89%E7%A4%BE%E4%B8%89%E6%96%B9%E5%90%91-%E3%80%81e3-2017%E7%9A%84%E4%B8%BB%E6%A9%9F%E5%95%86%E5%80%91/
三社三方向 、E3 2017的主機商們
Author: 葛葉SEVEN

不過令人意外的是,已經將近9年沉默(※1)、任天堂的二線作《Metroid Prime》在E3發表第4作後,在完全沒有任何遊戲畫面及概念繪、僅只有一個遊戲標題公開的情況下,作品竟成為了本年E3最注目遊戲三甲之餘,網絡短片的播放次數更快速達成100萬次,多少能視為玩者對任天堂較次要品牌需求的指標。

※1 《MP》系列本預定是三部曲後便完結,不少人預定已沒有新系列推出,因此是次公佈對外界來說較意外。

二線作《Metroid Prime》
仲叫自己做greatgame

點會二線啊...

節奏天堂 made in wario就二線

mh就二線

當年已經開始明白點解無人睇game書,
因為玩家對遊戲市場了解可能仲高過班編輯之餘,game書同game媒都變成打毒針o既工具
11年前係咁,6年前係咁,依家都係咁

仲要係葛葉SEVEN寫...唉

一線二線有時真係好主觀
尤其N年唔見人既作品

佢D PERSONA文係好文黎,
正常應該用類型分類

如果咁計銀河戰士銷量同知名度高過PERSONA,咁PERSONA係3線?

所以先話幾線其實好主觀
Metroid中間隔得太耐喇
中間又出左隻黑歷史

佢係話「任天堂的二線作」,「任天堂較次要品牌」
我覺得佢係指唔係主要開發品牌,唔係話隻game二線
講品牌,metroid都應該係仲係一線
但成條作品線,我覺得對老任嚟講Metroid、Star-Fox之類都肯定唔係一線開發項目
F-Zero同Advance war對老任嚟講三線到無埋影添
阿Q到
好似唔少都賣哂
問左三間 三間都賣哂 一係3000+

合唔哂

凸出黎個個位合唔到入去

餅帶未放晒入去?

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/160532_48a329e31209ec33d5a54ebe7e9f4b40.jpg[/im[/url]
放哂 即係正常係合得埋 依家係鬆下鬆下

未啪實

最實 就係啪唔埋

你個mon花左?

光線問題
巳經去到無三千唔洗買
低過三千既全部賣哂
巳經去到無三千唔洗買
低過三千既全部賣哂

信和都咁?

巳經去到無三千唔洗買
低過三千既全部賣哂

信和都咁?

之前有巴絲話下批貨要7月呀嘛
巳經去到無三千唔洗買
低過三千既全部賣哂

信和都咁?

之前有絲話下批貨要7月呀嘛

GameStop限定

都係joy con岩我多啲

好似幾靚
唔訂係咪買唔到/食炒價

有無人知邊度有得訂同幾錢

無人知?
巳經去到無三千唔洗買
低過三千既全部賣哂

信和都咁?

之前有絲話下批貨要7月呀嘛

咁我都係等返貨先買
依家個價位真係痴線

GameStop限定

好似幾靚
唔訂係咪買唔到/食炒價

無人知?

咩呀 你唔科貴幾舊 香港零售業要執啦
by 隔離post

GameStop限定

好似幾靚
唔訂係咪買唔到/食炒價

無人知?

咩呀 你唔科貴幾舊 香港零售業要執啦
by 隔離post

幾十就肯
貴幾舊不了
龍珠XV2 9月7日發售
可體感變超級撒亞人同放龜波氣功
雖然無講DLC 人物問題
但條片後面有黑悟空同超藍比古洛
多數有齊DLC 人物
有冇巴打買左lego city 好唔好玩 多人模式玩咩架對打定合作
https://greatgame.asia/%E4%B8%89%E7%A4%BE%E4%B8%89%E6%96%B9%E5%90%91-%E3%80%81e3-2017%E7%9A%84%E4%B8%BB%E6%A9%9F%E5%95%86%E5%80%91/
三社三方向 、E3 2017的主機商們
Author: 葛葉SEVEN

不過令人意外的是,已經將近9年沉默(※1)、任天堂的二線作《Metroid Prime》在E3發表第4作後,在完全沒有任何遊戲畫面及概念繪、僅只有一個遊戲標題公開的情況下,作品竟成為了本年E3最注目遊戲三甲之餘,網絡短片的播放次數更快速達成100萬次,多少能視為玩者對任天堂較次要品牌需求的指標。

※1 《MP》系列本預定是三部曲後便完結,不少人預定已沒有新系列推出,因此是次公佈對外界來說較意外。

二線作《Metroid Prime》
仲叫自己做greatgame

點會二線啊...

節奏天堂 made in wario就二線

mh就二線

當年已經開始明白點解無人睇game書,
因為玩家對遊戲市場了解可能仲高過班編輯之餘,game書同game媒都變成打毒針o既工具
11年前係咁,6年前係咁,依家都係咁

仲要係葛葉SEVEN寫...唉

一線二線有時真係好主觀
尤其N年唔見人既作品

佢D PERSONA文係好文黎,
正常應該用類型分類

如果咁計銀河戰士銷量同知名度高過PERSONA,咁PERSONA係3線?

所以先話幾線其實好主觀
Metroid中間隔得太耐喇
中間又出左隻黑歷史

佢係話「任天堂的二線作」,「任天堂較次要品牌」
我覺得佢係指唔係主要開發品牌,唔係話隻game二線
講品牌,metroid都應該係仲係一線
但成條作品線,我覺得對老任嚟講Metroid、Star-Fox之類都肯定唔係一線開發項目
F-Zero同Advance war對老任嚟講三線到無埋影添

其實我係睇15年E3,公佈果隻所謂metroid之後,歐美玩家對老任youtube o既炎上程度,就知好多人覺得metroid仲係1線作品
NBGI同老任係咪唔岩傾,想玩NS既數碼暴龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞