|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

淨色好睇咩

混搭玩 正d 個人覺得

配黑最好睇,配同色果條柄仲要額外比錢唔靚真係搵笨柒

但買個時唔送條柄 都係要買..

咩,跟JOYCON送黑柄架喎

你邊到買唔跟埋

我引退唔做索狗要結婚了
畀個孖車in game畫面黎睇下

真係唔覺得有問題

同埋最緊要既係,部switch 無得set 16:9架auto 出

喺個 moon 度 set 架喎

笑左
無家用機support 21:9嫁
睇戲 打機先有用 都唔係全部支援

我聽講過好似有一兩隻 ps4 game 出到 21:9
定係我發夢
我插左部機落電視 個controller連接到 但入咩都load好耐都入唔到 係咪出左事了
我插左部機落電視 個controller連接到 但入咩都load好耐都入唔到 係咪出左事了

中獎
4星打到最後以為打完
點知仲有隻6隻手既野
打左5.6場先打贏

咪快囉

高移速既角色打唔太難
但係Macanica 同Master Mummy點打我真係唔識

中獎

有無得自己整番好
想問下玩得耐之後個pro制玩mario kart嗰陣會微向左或者右有冇解決辦法
依家真人兩隻手紅色 [ ! ]
想問下玩得耐之後個pro制玩mario kart嗰陣會微向左或者右有冇解決辦法

係咪無熄體感
街霸呢隻game放唔放到出去
樓下有貨 2650 紅藍機,硬食隻街霸/聖劍

$100

$100

依家真人兩隻手紅色 [ ! ]

咁用力?
4星打到最後以為打完
點知仲有隻6隻手既野
打左5.6場先打贏

咪快囉

高移速既角色打唔太難
但係Macanica 同Master Mummy點打我真係唔識

高速玩走位 重角玩防反 master mummy第一個拳應該可以撞飛曬六手所有?

$100

$151

$50

係咪無熄體感

唔係啦應該 玩左咁耐冇開過體感

係咪無熄體感

MK個體感係default開,要你自己熄左佢

係咪無熄體感

我一玩已經熄左,我玩左個幾月喇

係咪無熄體感

我一玩已經熄左,我玩左個幾月喇

點熄?

揀車時按加/減號自己睇
頭先有巴打話美eshop做緊promo有冇人知?
我搵唔到
我想問下呢,漆彈2有冇得訂?如果有既話可以係邊度訂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞