|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇巴打買左lego city 好唔好玩 多人模式玩咩架對打定合作

合作
好玩
但係唔好買sw
買ps4好了
黃joycon左邊L掣摸上手有少少界手既感覺
https://youtu.be/JiNDugRBUlM
超藍比古洛會登場
隻game 雖然評價唔高
但有大杜Fans 夢寐以求的Happy Ending
NBGI同老任係咪唔岩傾,想玩NS既數碼暴龍

Namco同老任關係好D
(90年代初不和過,依家好番)
Bandai同老任就有牙齒印,
2000年初老任出部GBA頂死左WonderSwan

Digimon本身好似重PS系

不嬲無乜計傾架喎佢地 ps3 wii時代 nbgi仲成日將wio game係ps3出加強版
我想玩NS嘅gundam vs 多d,應該冇可能

依個一定無可能吧

依個一定無可能吧

機戰就有可能既

我個紅藍制都係咁

我個紅藍制都係咁

係咪跟機joycon個QC先會好啲,我灰掣好平滑架喎

Namco同老任關係好D
(90年代初不和過,依家好番)
Bandai同老任就有牙齒印,
2000年初老任出部GBA頂死左WonderSwan

Digimon本身好似重PS系

以前NDS果啲digimon story好好玩
有冇巴打買左lego city 好唔好玩 多人模式玩咩架對打定合作

合作
好玩
但係唔好買sw
買ps4好了

點解?
估唔到係我屋企有人對跑馬果2隻game有興趣
點解某FB咁多人賣新GAME, 仲要講明玩過一次
唔通真係貪金COINS?
估唔到係我屋企有人對跑馬果2隻game有興趣

果2隻冇得買馬券, 我寧願等ダービースタリオン

合作
好玩
但係唔好買sw
買ps4好了

點解?

Switch版handheld framedrop好嚴重
想問下玩得耐之後個pro制玩mario kart嗰陣會微向左或者右有冇解決辦法

個制係有回彈問題
我換過一次, 都一樣好快出事

呢個我都忍佢. 拎黎快速揀野先會大影響
係加埋十字制真係好唔掂...

我都有一隻係咁

合作
好玩
但係唔好買sw
買ps4好了

點解?

Switch版handheld framedrop好嚴重

wiiu 單打都係drop到仆街
但4年前覺得畫面好唔錯
點解某FB咁多人賣新GAME, 仲要講明玩過一次
唔通真係貪金COINS?

好多switch 人平時唔打開機
跟風買

玩幾日新鮮就擺埋左. 我以前啲fd 上我到話玩pokken
玩左幾鋪就話轉game 轉game. 下隻又係咁. 幾鋪又轉
causal 玩家三分鍾熱度, 買一日賣差唔多
總結黎講, arms 係咪必買之作???

未算
但中意格game可以買
唔知mh3g幾時會熄ser
希望有新水戰前都仲有online玩
見到有間鋪賣一手zelda成$480

唔係,而家個勢好賣理由同街霸當初賣到300蚊既理由係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞