|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
洛克人美版同日版有無分別?
eshop見到有越南大戰 好想入手

個解像度用緊4:3 呢度卻步左...個MON咁大條黑邊玩到好銀眼

有得較
閃到呢...
Csl好撚狗封左個ip唔比分享個人熱點
打上csl,叫佢比個public ip,但每月收你68
閃到呢...

繼痴線的士之後,
ARMS係我第2隻打到手指起包泡o既Game
ARMS打到第3段,
佢老味真係老少咸宜
聽日隻手一定好痛l

終於過到3段,
隻mastermummy

留名網聚sm mh巴打

唔識用手制,實sm到
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追
好心任天堂出多d針對第一既道具

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

其實好現實 個世界都係咁
叻果d 行快左 已經上左岸 間中有隻紅龜又檔到 檔唔到藍龜都唔影響
後面主車群果班就打生打死 同你前後差少少果個寧願攬炒都唔放過你

唔係mk8dc明顯係隻先走(唔明查日文)game
明顯係中間車群互相攻擊既道具太多,大家跌曬coin又要起車
相反第1名可以慢慢食coin加滿速,自然可以拋離車群
雖然我唔認為第二第三應該出三紅龜,但係好多時做一二追第一已經好難

其實應該第一位要冇晒道具位
尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
盡量將所有玩家拉返埋一齊
道具互毆先有意思
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

叻果d 行快左 已經上左岸 間中有隻紅龜又檔到 檔唔到藍龜都唔影響
後面主車群果班就打生打死 同你前後差少少果個寧願攬炒都唔放過你

雖然我唔認為第二第三應該出三紅龜,但係好多時做一二追第一已經好難

尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
道具互毆先有意思

紅龜隨機射前面任何一個已經解決
認真做左頭車賣甩左基本上好安全
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
道具互毆先有意思

其實真係第1,2最有利,3至12根本係大亂鬥,第1靠個人技術(oio,紫火)放甩,否則都有危險,同MK7差唔多,不過因為MK8D有雙道具,所以3至12更加亂
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
道具互毆先有意思

其實真係第1,2最有利,3至12根本係大亂鬥,第1靠個人技術(oio,紫火)放甩,否則都有危險,同MK7差唔多,不過因為MK8D有雙道具,所以3至12更加亂

oio 係咩?
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
道具互毆先有意思

oio 係咩?

out in out 好似係
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
道具互毆先有意思

oio 係咩?

out in out 好似係

time attack亦都好重要,
睇D鬼車走法照學
媽車平衡度好差
中間撚到仆街
第一冇人攪/攪唔到
甩開成條街
追都冇得追

有無諗過係技術問題

第一無人搞
集體無運啫

尾二2位道具位全部x2
仲要有後車加速
排名越後速度補正%越多
道具互毆先有意思

做第12畀第1,2打

煮燶野仲未有
屌佢老味
arms lv4 除左隻final boss 之外都perfect 到
隻final boss 打左個半鐘都過唔到,次次佢得少少血個天就起佢個頭位跌回血

其實全部都perfect到咁勁
我頭先卡lv4 -2 勁耐,打springman同佢個場
打左勁多次,反而過左佢之後,後面就最多continue 1次就贏到,包括final boss
不過未試過perfect 重要成日continue
我太廢了
Arms邊隻角色最易上手

忍者

肥佬/機械女,一開始唔洗立回,用重角易d

咩係立回?
Arms邊隻角色最易上手

忍者

肥佬/機械女,一開始唔洗立回,用重角易d

咩係立回?

跳避走位
眼訓嗰陣玩MK8, 撞緊牆又唔知, 原地轉圈又唔知, 停咗喺度又以為自己行緊

鬼佬salt味濃,唔放mon hunt落list

Monster Hunter‏Verified account @monsterhunter

Just to clarify: our official response is we have not announced any plans to localize MHXX at this time.

鬼佬投訴緊無mhxx
個個都想要xx多過mhw
點解gv殘血冇開席安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞