|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌佢老味
arms lv4 除左隻final boss 之外都perfect 到
隻final boss 打左個半鐘都過唔到,次次佢得少少血個天就起佢個頭位跌回血

perfect到應該唔難羸隻野啵,你裝曬直拳?

雙忍者刀
round1 試過perfect 到,round2就比佢打到仆街
屌佢老味
arms lv4 除左隻final boss 之外都perfect 到
隻final boss 打左個半鐘都過唔到,次次佢得少少血個天就起佢個頭位跌回血

雙忍者刀
round1 試過perfect 到,round2就比佢打到仆街

我頭先都打左第六次先過到
如果係e-shop買game 應該用us account 定係jp account 會平d
另外當我用jp account 買咗game,係咪得jp 嘅account 玩得,而唔係機入面所有account 都玩得?無用過eshop 幫幫手
打BOSS差D嬲到要掟JC

仆街基乎滿血打到佢得返丁點, 天降補血再比佢一野大招, 即刻比佢打到平左手

有冇巴打mk8 NAT有問題連唔到線
係咪其他switch game都會上唔到網玩
屌佢老味

雙忍者刀

我頭先都打左第六次先過到

金拳加鎚勁難打
如果係e-shop買game 應該用us account 定係jp account 會平d
另外當我用jp account 買咗game,係咪得jp 嘅account 玩得,而唔係機入面所有account 都玩得?無用過eshop 幫幫手

我係jp ac 買過剪紙game,女朋友ac唔係jp都玩到

好唔該你
eshop會唔會有sales?

好唔該你

下 姐係一個ac買左 可以係另一機到入個個ac玩?

好唔該你

下 姐係一個ac買左 可以係另一機到入個個ac玩?

應該講緊同一部機唔同AC
eshop見到有越南大戰 好想入手

個解像度用緊4:3 呢度卻步左...個MON咁大條黑邊玩到好銀眼
求splatoon2 game 同joycon價

個解像度用緊4:3 呢度卻步左...個MON咁大條黑邊玩到好銀眼

諗住唔洗一舊水可以搵下啲回憶番黎 以前ps2 成日玩
求splatoon2 game 同joycon價

出都未出你想要咩價,amazon果啲價
我想問如果我學校個wifi係要填帳號密碼
咁我部機係唔係無得係學校連wifi啦
我想問如果我學校個wifi係要填帳號密碼
咁我部機係唔係無得係學校連wifi啦

暫時唔 support
用電腦 share wifi
聽到停唔到

屙啲屎 吃(jaak3)屎 (x7)
屙啲屎 屙啲屎
用2段跳個女既打完3
隻看門狗同boss最煩
癡撚線,邊個仆街決定要加埋d mini game 入GP賽

Lv7第5定6關入左關射鈀,打左成個鐘都過唔到!!!

打交咪好好地,打咩柒野鈀,輸到真係好想掉制,又唔記得條手繩卡住左隻手,咩霸氣都無哂!!!
癡撚線,邊個仆街決定要加埋d mini game 入GP賽

Lv7第5定6關入左關射鈀,打左成個鐘都過唔到!!!

打交咪好好地,打咩柒野鈀,輸到真係好想掉制,又唔記得條手繩卡住左隻手,咩霸氣都無哂!!!

就係防止你掉制
暫時黎講我覺得電腦既spring man同警犬係特別勁

正喎 jp eshop?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞