|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(46)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
北角果頭有冇game 鋪 最近都要去188?
諗住買arms

城市中心
要,篠田你好仆街,笑到我氣咳啦頂

做咩姐
好似唔多人打Arms?
利申已買,唔你好識玩,打online D人好勁
剛用機器人過LV4 , 最尾隻石頭怪獸打左成10次都有自過
另外點轉D衫顏色?

應該都唔係太少?
不過新格鬥game相對上應該少啲人嘅

選人接下左joystick轉上/下/左/右再按a, 好似係
有冇人買左VOEZ ? 會唔會好似手機版咁要係咁比錢先有其他歌?
https://www.amazon.co.jp/dp/B0716XSM8Y/ref=twister_B071FB2F5V?_encoding=UTF8&psc=1
5812日元 = 408.237353 港幣

高過呢個價你唔好同我講野

我之前都係AMAZON JP訂實體版5154YEN
download版仲貴過實體
有無人知好景信和原裝機套有無貨
要,篠田你好仆街,笑到我氣咳啦頂

做咩姐

block晒你地成班搞跨零售業既人
隔離買機個post咩事...?
玩Shovel Knight 一個鐘都只係食十幾%電

撚狗
玩Shovel Knight 一個鐘都只係食十幾%電

specter knight難玩到傻
有direct話唔定公佈Switch幾時出
有direct話唔定公佈Switch幾時出

起碼開左賣先啦
訂左都有可能食炒價

訂左先最大機會食炒

唔計連鎖大鋪

去d唔駛比訂既舖訂,之前d ps4 game都係咁,正日平正價$10拎貨
訂左都有可能食炒價

訂左先最大機會食炒

唔計連鎖大鋪

去d唔駛比訂既舖訂,之前d ps4 game都係咁,正日平正價$10拎貨

有邊間唔洗俾訂?
芒亨龍珠PKM密集式轟炸我
好彩老闆話八月出雙糧

撚狗

有班人正價唔買,2500唔買,2800唔買,3000唔買,到今日:邊撚到有正價機賣呀

撚狗

有班人正價唔買,2500唔買,2800唔買,3000唔買,到今日:邊撚到有正價機賣呀

如果注定正價買唔到,與其比狗舖賺我寧願比日本人賺好過
弱肉強食,D狗舖被淘汰係大自然法則,無謂貼錢強行幫人續命啦
咁同夾硬幫果d破唔到殼既雞仔出世有咩分別?

撚狗

搞垮零售業

撚狗

搞垮零售業

好自私

撚狗

搞垮零售業

破壞大自然平衡都唔啱
更何況狗舖執笠更多原因係本身自作孽
https://eshop.calyh.re/
eShop 各國價錢比較
有寫埋邊國最抵

撚狗

搞垮零售業

破壞大自然平衡都唔啱
更何況狗舖執笠更多原因係本身自作孽

係男人就唔好計埋d散紙
有寫埋邊國最抵

買dl版好仆街
有寫埋邊國最抵

買dl版好仆街

其實都係偏貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞